Fiúk! Mit gondoltok a körömfestésről? Tetszik ha egy lány festi a körmét?
Nekem teljesen mindegy, nem a körmét szoktam nézni. Felőlem akár rághatja is :)
19/f
fújj, undorító, ocsmány, kaka!
minek kellenek karmokat növeszteni, minek kellenek mű karmokat ragasztani, minek kell a természeteset is festeni, pláne színesre?
idióta divatszokás!
utálom!
csak a természetes a nyerő!
28/F
nem értem mi baj van azzal akinek nem tetszik. színes köröm és kész. jó esetben még dob is kicsit a lány megjelenésén, általánosságban meg csak divat, kiegészítő. aki lánynak tetszik, csinálja nyugodtan, a barátnőmnek még sosem szóltam bele, inkább megdícsérem, ha szép a színe.
az meg h nem természetes? ember! ez már nem az őskor, ez a 21. század! lassan már robotok fognak mindent csinálni ti meg azon sírtok h valaki kipingálja a körmét :D mekkora problémák, hihetetlen :D
Szia. Én imádom a műkörmöt illetve a hosszú saját körmöt ami festett.Ezt nézem meg egy nőn leg először,ezzel tudnak levenni a lábamról.Ha pl választanom kellene egy szép és egy kevésbé szép nő között és a kevésbé szép nőnek lenne hosszú szép körme a szép nőnek viszont nem,akkor gondolkodás nélkül a kevésbé szép nőt választanám.Nekem az egyszerű rózsaszín,barack,bézs,ezüstös stb. színűek tetszenek és kb2-5 cm hosszúak.Legjobban a kockás tetszik,de a mandula az nem jön be.
Szóval IMÁDOM!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!