Mi a véleményetek a jrockos stílusú pasikról?
Pl.: itt egy kép róluk, és mielőtt mindenki megkérdezné igen mind pasik és nem melegek.
Én kedvelem őket, szerintem nincs velük semmi gond legalább bevállalósak és maga a stílus is tök jó.
És szeretném hangsúlyozni, hogy tudom hogy ők pasik és nem melegek - a legtöbben. :)
Csak azért írtam le mert szerintem ezer választ fogsz kapni, hogy ezek undorítóak és gyakorlatilag már nők. Engem is dühít, szerintem ha nőiesek is süt róluk, hogy pasik nem fér a fejembe aki ezt nem vesz észre!!! na mindegy.
Ennek ellenére a legtöbb nekem nem jön be, mert inkább bájos az arca mint szép vagy szexi.
Azokat szeretem akiknek kicsit szexisebb, vadabb arca van talán a pasisabb -karakteresebb vonal.
Maga a ruha és a haj szerintem igazán gyönyörű és szexi.
Egyébként a kiegészítőik (nyaklánc, karkötők stb) nagyon szoktak tetszeni. Dekoratív jelenségek nem vitás :D
Zabálom meg őket, szexik is, kissé lányosak is, tudnak öltözködni, sminkelni, a fenének sem kell ennél jobb. Szerencsés vagyok hogy a barátom is ilyen, meg kábé mindenki más is körülöttem:D
És a jrockot is nagyon szeretem, pedig én sem vagyok már tini (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!