Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a jrockos...

Mi a véleményetek a jrockos stílusú pasikról?

Figyelt kérdés

Pl.: itt egy kép róluk, és mielőtt mindenki megkérdezné igen mind pasik és nem melegek.

[link]

2010. jan. 7. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
hát én konkrétan eddig azt sem tudtam hogy létezik iylen, na mind1. ma is "okosodtam". Amúgy tényleg elég kétes neműnek tűnnek, főleg az első sorban a középső és a jobb oldali. 17/L
2010. jan. 7. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha mennék az utcán, és látnék valakit,aki ilyen, azt hinném, lány. Egyébként nekem gazdag kölyköknek tűnnek, akik unalmukban nem tudtak jobbat kitalálni. Nagyon csicsásak, de tiszteletben tartom, ha valakinek ez tetszik.
2010. jan. 7. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Én kedvelem őket, szerintem nincs velük semmi gond legalább bevállalósak és maga a stílus is tök jó.

És szeretném hangsúlyozni, hogy tudom hogy ők pasik és nem melegek - a legtöbben. :)

Csak azért írtam le mert szerintem ezer választ fogsz kapni, hogy ezek undorítóak és gyakorlatilag már nők. Engem is dühít, szerintem ha nőiesek is süt róluk, hogy pasik nem fér a fejembe aki ezt nem vesz észre!!! na mindegy.

Ennek ellenére a legtöbb nekem nem jön be, mert inkább bájos az arca mint szép vagy szexi.

Azokat szeretem akiknek kicsit szexisebb, vadabb arca van talán a pasisabb -karakteresebb vonal.

Maga a ruha és a haj szerintem igazán gyönyörű és szexi.

Egyébként a kiegészítőik (nyaklánc, karkötők stb) nagyon szoktak tetszeni. Dekoratív jelenségek nem vitás :D

2010. jan. 7. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Megelőzendő a "neked biztos azért tetszik mert kis tinicsaj vagy" típusú beszólásokat a többi válaszadótól előrebocsátom, hogy már abszolút nem vagyok ez a korosztály. Sajnos már rajtam is fogott egy keveset az idő :DD
2010. jan. 7. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy csomó jrockos ismerősöm van, van néhány fiú is de többnyire csajok... Hát bejön ez az extrém vonal, én sem az a "szürke egérke" vagyok, de magát a jrockot, mint zenét nagyon nagyon nem szeretem. :D Megmaradok a hagyományos metalnál.. :D
2010. jan. 7. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Zabálom meg őket, szexik is, kissé lányosak is, tudnak öltözködni, sminkelni, a fenének sem kell ennél jobb. Szerencsés vagyok hogy a barátom is ilyen, meg kábé mindenki más is körülöttem:D

És a jrockot is nagyon szeretem, pedig én sem vagyok már tini (sajnos).

2010. jan. 7. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
őrülök a jrockért és a jrockerekért is <3 :D
2011. ápr. 30. 15:04
 8/13 anonim válasza:
Imádom őkeet:x
2011. máj. 2. 14:40
 9/13 mana sama *-* válasza:
az h a legjobbak ezen az egész világon és nagy mázlista akinek olyan pasija lehet szval grat ha vkinek az van :3 aranyosak adnak magukra és nemnéznek ki csövesnek sem és stb. túl hosszú lenne leírni ugy h megkimélek most az egyszer mindenkit
2011. máj. 7. 19:48
 10/13 anonim ***** válasza:
inkább az a szerencse, h nincs több belőlük a világon... akkor aztán kijelenthetnénk, h kihaltak a férfiak
2011. máj. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!