Szerintetek nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Mit változtassak magamon?Kicsit csúnyànak èrzem magamat:( nincs sok önbizalmam ès bocsi,nem èn csináltam a kèpet
16/L
2014. júl. 10. 23:44
12/33 anonim válasza:
Elég komoly arcot vágsz. :D Biztosan van előnyösebb képed is.
13/33 WheneverYouWant válasza:
A kép alapján 8 évesnek néznélek..
14/33 anonim válasza:
kb mint egy 10 éves ha tényleg 16 vagy akkor már illene foglalkoznod a szemöldököddel, szerintem csúnya vagy.
15/33 anonim válasza:
a szemöldökével szerintem pont nincs baj, nem kell mindenkinek cérnavékonyra szednie, neki jól áll ez a vastagság. az sajnos már kevésbé szerencsés, hogy túl magas a homlokod, duda az orrod, az egész fejed babahájasnak tűnik, és még jön rá ez a retardált póz is. :( tényleg 10 évesnek nézel ki maximum.
16/33 A kérdező kommentje:
De én azt kértem,hogy tanácsot is adjatok,mit kéne változtatnom?
2014. júl. 11. 09:55
17/33 anonim válasza:
Szerintem ez a kép nagyon előnytelen rólad, így tanácsot sem könnyű adni. Tényleg fiatalabbnak nézel ki 16-nál ez alapján. Egyetértek a többiekkel a szemöldök kérdésben, és egy enyhe smink is nőiesebbé tenne. DE csúnya nem vagy! És aki azt mondja, hogy igen csak azért, mert nincs rajtad smink, arra ne hallgass! A smink csak egy segédezköz, a szépség azon nem múlik.
18/33 A kérdező kommentje:
De mennyire kéne kiszednem?Én ehez nem értek
2014. júl. 11. 10:06
19/33 anonim válasza:
Kaptál tanácsokat, összefoglalom: szemöldök szedés/enyhe kihúzás, smink, frufru vágatás. A kép alapján ennyi tanácsra futja.
20/33 anonim válasza:
Szerintem menj el kozmetikushoz, és ő majd kiszedi neked, és utána már könnyű rendben tartani. Nem drága egy szemöldök szedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!