Szerintetek nagyon csúnya vagyok?
Mit változtassak magamon?Kicsit csúnyànak èrzem magamat:( nincs sok önbizalmam ès bocsi,nem èn csináltam a kèpet
16/L
Növessz frufrut mert kicsit magas a homlokod, egyébként más baj nincs szerintem nem vagy csúnya.
18/f
Szerintem szép a hajad és a szemed :) próbáld azokat mindig kihangsúlyozni.Alapjában nem vagy csúnya.Amit még ajánlani tudok,hogy a szemöldököddel kezdhetnél valamit,találd meg az arcodhoz illőt és próbáld olyanná varázsolni,tényleg elég sokat dob és mégsem kenz magadra 5kg "vakolatot".Ha szépek a fogaid akkor nyugodtan mosolyogj,az is nagyon sokat csinál,bárki bármit is mondjon :)
Ha esetleg még smink kategóriában maradunk akkor egy kevéske szempillaspirált ajánlanék esetleg minimális szemkihúzás,hogy egy picit nőcisebbé tedd magad :)
De ne változtass sokat magadon! :)
Nem vagy csúnya! A frufru jó ötlet, mert egy picit tényleg magas a homlokod.
Egyébként pedig csak egy helyes fiatal lányt látok a képen! ;) Úgyhogy tessék máskor mosolyogni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!