Mi az az EMO? 35 évesen fogalmam sincs. Lemaradtam valahol. Lehet versengeni az legértelmesebb válasz kategóriáért. Tudom, nehéz:-)
17:56, a testsúly nem minden emo esetében arányos az iq-val.
a legnagyobb tévhiteket írták az első válaszolók... vannak EMOk és Poserek és divatemok :D
az emok-érzelmesek és az egyik szemüket azért takarják el hogy a világnak csak a jobbik felét lássák
a poserek vagdossák az ereiket mert nincsenek tisztába azzal hogy mi is az az emo csak egyszerű világfájdalmat reznek
a divatemok pedig csak a stílus miatt
jah és szerintem az emo zene jó és a Tokio Hotel pedig egyáltalán nem emo zene az Pop-Rock :) és Bill nem emo csak metroszexuális :)
Másodikat javítanám 13-18 helyett lassan 8-15...^^
Röviden tömören feltűnési viszketegség.
18:09
a tokio hotel eggyetlen egy dologért lett felfuttatva és ez a pénz hirtelen berobbannak sok idióta 14éves mevesz minden vackot ami kapcsolatba hozható velük aztán két év múlva elfelejtik őket ez inkább egy iparág
Valószínű igen hogy a Hokizó Fotel pop-rock. Ilyen műfaj egyébként nincs, hogy pop-rock. Vagy pop, vagy rock. Nem tudom miért kell egy kalap alá venni mindig ezt a kettőt.
Ennek a műfaja: nulla tudással meggazdagodni a tinikből sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!