80B kis mellméretnek számít 13 éves korban?
Figyelt kérdés
Az osztályban mindenkinek sokkal nagyobb melle van mint nekem. Nagyon kicsi? :-(2014. júl. 10. 22:26
1/7 anonim válasza:
Olyan sokkal nagyobb nem lehet mindenkinek, átlagos.
2/7 anonim válasza:
A legtöbb nőnek B/C között van a kosármérete erős túlzásnak érzem, hogy mindenkinek sokkal nagyobb, max te látod annak. Ha ez megnyugtat akkor valószínűleg még fognak nőni, bár olyat is ismerek akinek 14 éves kora óta nem nőtt.
3/7 anonim válasza:
Átlagos, a hátad meg kicsit széles. Nekem 24 évesen 70A van, ne aggódj :DDD
4/7 anonim válasza:
nekem is B-s, pedig idősebb vagyok mint te.
5/7 anonim válasza:
B kosár méret az átlagos, lehet hogy az osztálytársaid szivacsos melltartót hordanak, attól tűnik nagyobbnak a mellük.... miközben sokkal kisebb mint a tiéd.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
Nem.. 10-en vagyunk lányok az osztályban, és am.. ne értsétek félre, de már láttuk egymást meztelenül..
2014. júl. 11. 18:41
7/7 anonim válasza:
Én 8.os vagyok és a legkisebb melltartó kell nekem. Van egy osztálytársam kinek meg még annál is kisebb. Szóval nem vagy lemaradva, a tiéd még nagy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!