Normális mellméretnek számít? Fognak még nőni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 48.3 kg. 75C-s melltartót hordok, némelyiknél kell a D-s. Egy kicsit aggódom, hogy nem lesznek már nagyobbak. Változhat ez még? Ha igen, mennyit? Előre is köszönöm2012. dec. 18. 20:12
1/3 anonim válasza:
he.ideje beindítani a tested,szedjél fehérje tartalmú táplálékkiegészítőt.de iparkodjál mert fogy az időd,mindjárt felnősz.
2/3 anonim válasza:
Ez még felnőtt nőnek is jó méret! Egyébként is minden mellméret normális, mert mindenki más ütemben fejlődik! :)
3/3 anonim válasza:
Én most 12 évesen 75C-s melltartót hordok. És ez igaz! És sztem örülj, hogy ekkora melled van, én is örülök, hogy nagy mellem van mert más lányoknak még ennyire se nő meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!