Szerintetek ez jó? Mell 85 Derék 76 Csípő 98
Figyelt kérdés
A neten olvasottak alapján a csípőm nagyobb az átlagnál a többi bőséghez képest de ez nem baj mivel ezzel legalább formás fenekem lett ;) De a többiben nem vagyok elég biztos2014. júl. 10. 20:12
1/12 anonim válasza:
Három számból kb. semmit nem lehet megállapítani.
2/12 anonim válasza:
Hát a mellem nekem kisebb, de kb. ilyenek a méreteim és szerintem ez oké, bár nemrég fogytam 13 kilót és még rajta vagyok, de pl. a csípőmből nem fog sok már lemenni, mert ott a csontom. Örülök neki, mert van derekam és csípőm is, habár még a mellem összeszedhetné magát :D
3/12 A kérdező kommentje:
hát a melltartó mérete 75/B szóval nem valami nagy 160 cm kb 58 kg (ez mindig változik pl egy hete 56 most 58) nem tudom sztem a mellem kicsi a derék és csípő megfelelő mert ha belenézek a tükörbe akkor vonzó nőt látok magam előtt a fenekem is kigömbölyödött ezzel csak arra vagyok kiv hogy a többi adottsággal megfelel-e ez a mellméret?
2014. júl. 10. 20:24
4/12 anonim válasza:
Na, így már egy fokkal jobb, hogy leírtad a magasságod és a súlyod :)
Szerintem jó, de a lényeget úgyis leírtad:
"ha belenézek a tükörbe akkor vonzó nőt látok magam előtt"
EZ a legfontosabb!!! Hogy TE milyennek látod MAGADAT!
Első voltam.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazán biztató volt De (sajnos mindig van egy de) nekem van egy barátom akinek (persze tudom azért van az ember szeme) szinte fentakad a szeme bizonyos modell láttán... ami nekem nem túl jó visszajelzés attól félek h bár magam vonzónak látom lehet h neki Ő a jobb.. igen persze velem van együtt engem szeret de sztem ha egy nő igazán nő a párjának nincs arra szüksége h így bámulja a másikat.. :)
2014. júl. 10. 20:45
6/12 anonim válasza:
Én is megnézem a jó pasikat, pedig férjnél vagyok. Nézelődni szabad, addig nincs baj, míg csak néz, nyugodj meg! :)
7/12 A kérdező kommentje:
de ennyire? elég feltűnő főleg mikor mellettem van
2014. júl. 10. 21:18
8/12 anonim válasza:
Szólj neki, hogy ez zavar Téged. Hogy nem baj, ha nézelődik, legalább ne akkor, mikor mellete vagy.
Húgom egyik barátnőjével is ezt csinálja a pasija, imádják egymást, de tényleg, 2 vagy 3 éve vannak együtt, a srác soha nem csalná meg, mégis megnézi elég feltűnően a csajokat.
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod mi lassan 5 éve vagyunk együtt sztem ő sem csalna meg említettem már neki.. nem reagált túl jól :)
2014. júl. 10. 21:41
10/12 anonim válasza:
Hogy lehet 75-ös a melltartód, ha 85 cm a mellbőséged??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!