Csajok milyen frizura tetszik legjobban a férfiakon? Valamilyen vélemény az enyémröl (kép)?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) melyik férfi frizura tetszik neketek a legjobban? kopasz,rövid,kicsit nagyobb,hosszu,sötét vagy inkább szöke
az enyém:
2014. júl. 9. 02:01
11/15 anonim válasza:
Nekem tetszik a tiéd, pont az ilyenek tetszenek. A hosszú és a nagyon rövid "tüsi" abszolút nem. A kettő között, ami szép dús. Az olyan oldalt felnyírt és felül meghagyott csak akkor nem tetszik, ha radikális, több centi különbség van a kettő között. Ha minimális az eltérés úgy tetszik, de nem nagyon látszik szóval nincs túl sok értelme:). Egyébként így a képen jó színe van, de nincs hozzá semmi közöm, ahogy neked tetszik.
12/15 anonim válasza:
Amit az egyik válaszoló linkelt,nekem is az olyan tetszik:) De amúgy a tiéd sem rossz,mivel legalább nincs oldalt felnyírva! :))
13/15 anonim válasza:
Nincs baj a tiéddel, legalább tényleg nem ecsethaj, de nekem a félhosszú, hosszú haj tetszik, színben pedig a szőke vagy szőkésbarna. Szerintem inkább hagyd meg ilyen színűnek, jobban néz ki, mint a fekete és a fekete totál mű tud lenni..
14/15 A kérdező kommentje:
kösz csajok :D ,utánanéztem a hajszíneknek és mégsem fekete lesz hanem sötét vagy félsötét barna
2014. júl. 10. 12:56
15/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszik , pont ilyen az ideálom, csak sötétebb színben.Gyönyörű dús, pont jó a hossza, tökéletes. A feketés ötlet nekem nagyon tetszett, de biztos jól fog kinézni sötétebb barnával is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!