Csajok milyen frizura tetszik legjobban a férfiakon? Valamilyen vélemény az enyémröl (kép)?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) melyik férfi frizura tetszik neketek a legjobban? kopasz,rövid,kicsit nagyobb,hosszu,sötét vagy inkább szöke
az enyém:
2014. júl. 9. 02:01
1/15 anonim válasza:
Valószínű itt nem sokan vannak így vele, de nekem a hosszú haj tetszik csak. Ez nekem túl rövid, de legalább van és nincs benyírva két oldalt, mert az elég homokos külsőt kölcsönöz, szóval szerintem simán bejön a lányok nagy százalékának.:)
21N
3/15 A kérdező kommentje:
kösz :)
2014. júl. 9. 11:07
4/15 anonim válasza:
A tiéd okés, nincs vele baj.
De nekem a hosszú, félhosszú tetszik leginkább.
5/15 anonim válasza:
nekem a kicsit hosszabb tetszik vagy a rövid
a színe mindegy
a tiéd szerintem teljesen jó
6/15 anonim válasza:
7/15 A kérdező kommentje:
hamarosan fekete lesz
2014. júl. 9. 11:41
8/15 A kérdező kommentje:
és köszönet a válaszokért :)
2014. júl. 9. 11:46
9/15 anonim válasza:
amilyen a tiéd, az teljesen jó :D de komolyan beakarod festetni feketére?
10/15 A kérdező kommentje:
igen,elképzeltem kb hogy fogok kiézni ,a szemeim barnák talán ahoz is illeni fog
2014. júl. 9. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!