Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tilos esküvőre a fekete ruha?

Tilos esküvőre a fekete ruha?

Figyelt kérdés
Két olyan ruhám van,ami esküvőre talán felvehető, de az egyik szerintem nagyon rövid ilyen alkalomra (ez egy bézs csipkés ruha,combközépig ér), a másik viszont egy fekete koktélruha... Úgy tudom, feketét nem szabad felvenni lakodalomba, viszont valahol azt olvastam, hogy ha színes kiegészítőket veszek fel, akkor még oké. Ilyen esetben mit tegyek? Mit vegyek fel?
2014. júl. 8. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Korábbi válaszoló vagyok.

Szerintem egyik sem illetlenség, legalábbis ez a szó nálam nem ezt jelenti. Én pont lesz@rom, hogy kin milyen ruha van és szerintem aki ezzel foglalkozik egy esküvőn az sem egészen normális. Alkalomhoz illően kell felöltözni, szerintem a fekete ruha arany kiegészítőkkel egy nagyon jó választás. Aki azt írta, hogy farmerben és ingben menne mert a fekete ruha illetlenség, az nem tudom, hogy tette ezt össze....

2014. júl. 8. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Sem bézs miniben, sem tiszta feketében ne menj oda, fekete-aranyban meg pláne... Csak van valami normális ruha a szekrényedben, ami bármilyen egyszerű is, de egy csinos selyemsállal és egy magassarkúval máris elegánssá varázsol téged. Ha nincs, akkor meg a barátnők-rokonok ruhái között is nézz körül.
2014. júl. 8. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Anyum esküvőjére feketébe mentem, fekete nadrág és fekete felső.

Apum esküvőjére is fekete ruhát vettem fel, csak ez esetben hosszú egybe ruhát arany kiegészítőkkel.

Pedig ugyan úgy örültem mindkettőjük második esküvőjének.

Van aki azt mondja nem illik, de ma már nem különösebben foglalkoznak ezzel.

2014. nov. 1. 20:54
 14/14 karanten2020 válasza:
Tudom, már nem aktuális a kérdés, de én is fekete ruhában megyek majd esküvőre. Világos ékszerrel vagy övvel szerintem tökéletes.
2020. aug. 21. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!