Tilos esküvőre a fekete ruha?
Igazatok van, köszönöm. :) Tavaly is voltam esküvőn, akkor még egy korall ruhám volt,de azóta kifogytam belőle jócskán. Akkor is volt sok emberen fekete, meg volt, aki fehérben jött, ráadásul extra miniben. :D
A bézs ruhám tényleg rövid, de nem is tudom, inkább parti ruhának néz ki, mint elegánsabb koktélruhának. Ezért inkább a fekete mellett döntenék, az hosszabb. Van rajta derékban egy vékony aranyozott öv, ha a kiegészítőim arany színűek lennének, az úgy jó lenne szerintetek?
Figyelj, nem tilos, de tényleg illetlenség. Én nem vagyok egy falusi összesúgós liba, de azért még én is forgatnám a szememet rád.
Szerintem ne bánts meg senkit azzal, hogy nem tudod az illemet. Még ha neked nem is fontos, hogy illemtudó légy.
Feketét, fehéret és pirosat nem szabad felvenni.:) A fekete koktélruha is túlzás.
Aki azt írja, hogy emberek tömegét látta így esküvőkön, az nem tudom, hogy hol él, de szomorú hely lehet.
Én sok embert látok köpködni az utcán, én mégsem csinálom, mert illetlenség!
26l
Ha nem lenne fontos, hogy illemtudó legyek, fel se tettem volna a kérdést, és szemrebbenés nélkül felvenném a bézs miniruhámat, ami elég kihívó lenne.
Tudom, hogy mit lehet esküvőn, és mit nem, de ha egyszer nincs pénzem másik ruhára, mit csináljak? :) Ezért kérdeztem, hogy melyik ruha lenne úgymond kevésbé rossz. Farmerban mégsem mehetek. :) Egyébként van egy hófehér térdig érő alkalmi ruhám, de ezt nyilván szóba se hoztam, mert alapból kizárt. Totálisan tanácstalan vagyok.
Nem tilos, csak illetlenség. Fekete, fehér és piros, amit nem szokás felvenni.
Manapság már nem sokan ügyelnek erre, szóval biztos nem néznek ki nagyon, de ha szoktál elegánsabb helyekre menni vagy van pár ezer forintod, ami nélkülözhető, akkor beszerezhetnél egy másféle színűt. Én alkalmi ruhákat turkálókban szoktam nézni, tök jók és alig használtak vannak (persze, alkalmi ruhát azért ritkán hord rojtosra bárki is) fillérekért. De h&m-ben is vannak egész jók viszonylag olcsón.
De ha nincs rá keret/idő, akkor legalább színes kiegészítőkkel dobd fel a feketét tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!