Akit jóval fiatalabbnak néznek a koránál ( kb.5-6 évvel) annál ez később is így lesz vagy "beéri" a saját korát?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 22:42
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, én az ötvenhez közeledem, de sokan 30 évesnek néznek. De egyáltalán nem vagyok elszállva magammal, sőt nagyon is egyszerű ember vagyok. Semmi plasztika, egyszerűen használok egy hidratáló krémet és kész.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, ez fiatalabb korodban is így volt? Tehát huszon évesen tizennek néztek stb. ?
2010. jan. 6. 23:02
3/6 anonim válasza:
én mégcsak 24 vagyok, de 16-nál megállt a korom:D
amikor 16 voltam még 16-nak néztek, de azóta is annyinak néznek. se cigit se alkoholt nem adnak olyan boltban ahol nem ismernek :D kíváncsivagyok milesz később. h beérem e a korom. de nemhinném, mivel anyámat is legalább 10 évvel fiatalabbnak nézik.
4/6 anonim válasza:
Első kommentelő vagyok! Érdekes, fiatal koromban is ugyanígy néztem ki mint most, annyival változott a helyzet most rövidebb hajat viselek. Nekem fel sem tűnik, csak amikor régi ismerősökkel találkozom, csak széttárják a kezüket és annyit mondanak, te semmit nem változtál. Pedig valóban semmi kencefice, kozmetika, vagy szépségszalon, Még aerobikra sem járok. Hát úgy látszik én ilyen vagyok!!!
5/6 anonim válasza:
Sajnos én beértem a saját korom, egy év alatt. 2008-ban még 16-17 voltam, 2009-re 23 lettem. Nem tudom hogyan és miért, de bár megint úgy lenne.
De ha belenézek a tükörbe, néha látni vélem, hogy idősödött az arcom, sajnos. Lehet a sok stressz. Előre félek, mert ez az év még stresszesebb lesz. Év végére lehet 30-nak fogok kinézni. :( Csak nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát remélem, hogy mindig fiatalabbnak fogok tűnni a koromnál. Utolsó válaszoló, drukkolok, hogy megmaradj a 23-nál. :)
2010. jan. 7. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!