Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni a szemöldök...

Mit tudok csinálni a szemöldökömmel? / kép /

Figyelt kérdés

Kiskori képeimen sem egyforma már, úgyhogy alapból nem egyforma, de akárhányszor megnövesztem és úgy megyek kozmetikusnál ugyan úgy elbssza. Kezd kínos lenni nekem, hogy ilyen szemöldökkel járok. Kozmetikus szerint csak tetoválással lehet helyrehozni, de azt meg nem szeretném.

[link]

2014. júl. 6. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem olyan feltűnő... vannak bozont szemöldökök is, ez szerintem nem furcsa :)
2014. júl. 6. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne szedesd ennyire vékonyra. Egyébként az, hogy nem egyforma, nem feltűnő. Szerintem senkinek se tökéletesen egyforma. Viszont túl vékony.
2014. júl. 6. 18:02
 3/6 atika7 válasza:
36%
jeszusom ez szornyu ,szerintem szalankent tepd ki az egeszet
2014. júl. 6. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem feltűnő,de be legyen ennyire vékony szemöldököd
2014. júl. 6. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Senki szemöldöke se egyforma. Várj még pár hónapot addig hátha sűrűsödik! Hány kozmetikusnál voltál pontosan? Mindig ugyanahhoz jársz? Érdemes lenne jobban utánanézni mennyire profi, mert ez tényleg elég rossz munka. Kétlem, hogy olyan rossz a helyzet, hogy csak ezt lehetett kihozni belőle..
2014. júl. 6. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
nem feltűnő, viszont nagyon vékony. A kozmetikust átgondolnám, velem is volt már olyan, hogy az egyik tépte a szemöldökömet, és mégis úgy nézett ki, mintha alig szedett volna belőle... úgyhogy váltottam, és a másik kozmetikus sokkal jobban megcsinálta :)
2014. júl. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!