Mennyire fáj a gyantázás?
Bikinivonalat szeretnék gyantázni,a szőröm még csak most kezd alakulni,eddig bikinit nem csináltam,szóval még azt mondom,majdnem most is mutatkozhatnák így.
Most Balcsira megyünk,ott strandnaciba fürdök(és nem azért,mert szőrös vagyok),szóval most egyenlőre még nem aktuális ez a téma,rövidnadrágba tökmindegy,viszont szeretnék majd menni vízi parkba,és onnét asszem kinéznek a strandrövidnadrágommal.(Nem rendes fürdőnaci,hanem strandrövidnadrág)
Néhol pihés/néhol erősebb(azért nem drótszőr,kb. 5/3) szőrzeten nagyon fáj a gyantázás??
Szemöldök csipesszel kihúztam 3 szálat,de a nagy baj,hogy nem merem a szemöldökcsipeszt "megrántani",szóval marad a húzom,amíg ki nem jön opció,és az kibírhatatlan. :(
Kozmetikus kizárva,lábamon nem vagyok kitárulkozós,nemhogy a bikinivonalon!
Sokkal jobban fáj, ha csak húzod a csipeszt és várod, hogy kijöjjön, mintha megrántanád.
Nem kellemes, de ki lehet bírni a gyantázást (magamnak csinálom). Nekem a gyantával nem fáj annyira, mint az epilálással.
Gyantánál meg kell feszíteni bőrt, mert akkor sokkal kevésbé fáj. Ha nem feszíted meg, akkor tépi és nyúzza a bőrt is (úgy, mint ahogy Te kihuzigáltad azt a 3 szálat).
Köszi! :)
Nem tudom,van annyira kellemetlen mint amikor egy kismacska végigmászik a combodon? :D
Most hirtelen a macskakarmolás jutott az eszembe,szóval ha valaki ahhoz hasonlítaná nekem,azt megköszönném! :D
kb annyira fog fájni, mint a csipesszel, mert hát itt nagyobb terület fáj egyszerre
de kibírható
Hah,macska... :D Nekem a macskáim karmolása sokkal jobban fáj és ég... :)
Ne aggódj szerintem se.Én is magamnak gyantázok,persze miután kipróbáltam még anno az epilálást... hát attól a falra másztam.Ha gondolod jegelj közvetlen utána egy kicsit,hogy enyhüljön a fájdalom.
Ezer 3 egy ilyen kérdés volt már.
De azért válaszolok, számomra nem vészes, én végig beszélgettem a kozmetikusommal is miközben csinálta, magamnak pedig filmnézés közben megoldom.
Amúgy nagyon fájdalomküszöb függő, amíg kozmetikushoz jártam volt, hogy hallottam az előttem szépülő hölgyet kiabálni és nyöszörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!