Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Van olyan aki magának...

Lányok! Van olyan aki magának szőrtelenít alul?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretnék szőrtelenítetni ott is, de nem tudom, magamnak félek csinálni, de szakemberhez meg olyan gáz elmenni, nem? Ti hogy csináljátok?
2010. jan. 6. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok, a 20-30 évvel ezelőtti szokások felhagyásával milyen nagy problémát okoztatok magatoknak? Nagyobbat, mint mi férfiak a napi símára borotválkozással. Azt sem szerettem, és úgy oldottam meg, hogy szakállat viselek, amit havonta egyszer a fodrásznőm megigazít, amikor a hajamat levágja.
2010. jan. 9. 10:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó, nekem megfelene úgy, ahogy teremtve lettem, de mindenhol, azt hallani, hogy a férfiak szerint milyen undorító a szőr...
2010. jan. 9. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

szerintem nekünk is jobb szőr nélkül, pl. menstruáció esetén, ha betétet használunk, azon kívül melyik férfinek tetszene, ha telemenne szőrrel a szája. jogos az igény.

különben szerintem a férfiaké is undorító, ha meg van hagyva teljesen. minimum legyen rövidre nyírva.

2010. jan. 9. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
és hogy nézne már ki, ha kilógna a bugyiból vagy a fürdőruhából?
2010. jan. 9. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kislány! Hallgasson rám! Úgy jó, ahogyan a természet megteremtette. Természeteseen, ha azon a szép háromszögön túl is nő, meg kell formázni.

Mindenkinek: Akkor miért Teremtette a Jó Isten?

Az ősembernek például szabadon - és gyakorlatilag a végtelenségig - nőtt a haja és a szakálla is.

A szemöldök, hónalaj és fan szőrzet viszont csak addig a hosszúságig nőnek, ameddig az előszőr elérte azt. Ez nem lehet véletlen a Teremtőtől!

2010. jan. 9. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:

a Jóisten sajnos teremt felesleges és hibás "dolgokat" is.

pl. a szakáll is úgy szép, ha formásan rövidre nyírt, és ahol kell, borotvált az arc. pl. orr fölött, áll alatt. az összenőtt szemöldök sem szép, csak mert a Jóisten úgy teremtette egyeseknek.

és teremt fogyatékos, testi hibás gyerekeket is. szóval, amit teremt, az nem mindig mérvadó arra, hogy az úgy szép és jó.

2010. jan. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!