Lányok! Van olyan aki magának szőrtelenít alul?
igen. borotvával leborotválom. sokkal több ember szőrtelenít magának mint ahányan szakemberre bízzák.
úgy csinálom h áztatom magamat 20 percig a kádban, majd neki esek borotvával. nincs erre külön technika, magadnak kell rájönni h hogyan a legjobb neked.
én epilátorral csinálom, de ez fájdalmas. én már azért tudom magamnak is csinálni, mert előtte évekig gyantáztattam, így hozzászoktam, meg tényleg úgy van, hogy idővel kevésbé fáj.
ez a legolcsóbb, megcsinálom 8-10 naponta, kb. 25 percet vesz igénybe, mindig szép "tiszta", és olcsó, másfél éve vettem meg a legolcsóbb Philips epilátort 5000-ért, és mindenhol máshol is ezzel szőrtelenítek.
A borotválásról azt olvastam, hogy utána befelé nőhet a szőr, meg kipattogzhat, de nekem a lábamnál és a hónaljamnál még nem volt vele gond. Viszont gyantát (epilátort meg főleg) félek alul használni, a lábamon is iszonyatosan fáj, akkor belegondolni is rossz, hogy milyen lehet ott... :S
Az igaz, hogy egy idő után már nem fáj annyira?
A legtöbben maguknak csinálják, igazán nem nehéz.
Első néhány borotválás után rájössz hogy is megy ez és utána már nem lesz gond.
Szia!
Nekem is sokáig fájt, meg becsípte a borotvám a bőrt, hát képzelheted....aztán elcsórtam a pasim borotváját;) és azzal egyáltalán nem fáj!!!:D Tudod az ilyen, hát nemtom hogy hívják, de aminek ilyen cserélhető feje van. :)
17:02es vagyok:)
ilyen a barátom borotvája, nemtom mi a neve, de ezzel tényleg nem fáj, és nem is hagy szőrt:
ez 1 sima 4pengés borotva..annyi a különbség hogy több penge van benne...
szóval eddig simával borotválkoztál..én meg ilyennel kezdtem amit mutattál, hát általában intim helyen min.3pengéssel kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!