Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Van olyan aki magának...

Lányok! Van olyan aki magának szőrtelenít alul?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretnék szőrtelenítetni ott is, de nem tudom, magamnak félek csinálni, de szakemberhez meg olyan gáz elmenni, nem? Ti hogy csináljátok?
2010. jan. 6. 15:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

igen. borotvával leborotválom. sokkal több ember szőrtelenít magának mint ahányan szakemberre bízzák.

úgy csinálom h áztatom magamat 20 percig a kádban, majd neki esek borotvával. nincs erre külön technika, magadnak kell rájönni h hogyan a legjobb neked.

2010. jan. 6. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

én epilátorral csinálom, de ez fájdalmas. én már azért tudom magamnak is csinálni, mert előtte évekig gyantáztattam, így hozzászoktam, meg tényleg úgy van, hogy idővel kevésbé fáj.

ez a legolcsóbb, megcsinálom 8-10 naponta, kb. 25 percet vesz igénybe, mindig szép "tiszta", és olcsó, másfél éve vettem meg a legolcsóbb Philips epilátort 5000-ért, és mindenhol máshol is ezzel szőrtelenítek.

2010. jan. 6. 15:42
 3/16 A kérdező kommentje:

A borotválásról azt olvastam, hogy utána befelé nőhet a szőr, meg kipattogzhat, de nekem a lábamnál és a hónaljamnál még nem volt vele gond. Viszont gyantát (epilátort meg főleg) félek alul használni, a lábamon is iszonyatosan fáj, akkor belegondolni is rossz, hogy milyen lehet ott... :S

Az igaz, hogy egy idő után már nem fáj annyira?

2010. jan. 6. 15:46
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

A legtöbben maguknak csinálják, igazán nem nehéz.

Első néhány borotválás után rájössz hogy is megy ez és utána már nem lesz gond.

2010. jan. 6. 19:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is sokáig fájt, meg becsípte a borotvám a bőrt, hát képzelheted....aztán elcsórtam a pasim borotváját;) és azzal egyáltalán nem fáj!!!:D Tudod az ilyen, hát nemtom hogy hívják, de aminek ilyen cserélhető feje van. :)

2010. jan. 8. 17:02
 6/16 anonim ***** válasza:
de a villanyborotva mégse annyira alapos, mint az igazi borotva. nem hagy ott egy kis szőrt?
2010. jan. 8. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:
gonolom annyi akülönbség h az övé 1 pengés volt, abarátjáé meg 3:) azzal kell csinálni 3pengéssel!! az 1 pengés lósz*r
2010. jan. 8. 23:52
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

17:02es vagyok:)

ilyen a barátom borotvája, nemtom mi a neve, de ezzel tényleg nem fáj, és nem is hagy szőrt:

[link]

2010. jan. 9. 00:03
 9/16 anonim ***** válasza:

ez 1 sima 4pengés borotva..annyi a különbség hogy több penge van benne...

szóval eddig simával borotválkoztál..én meg ilyennel kezdtem amit mutattál, hát általában intim helyen min.3pengéssel kell

2010. jan. 9. 00:39
 10/16 anonim ***** válasza:
ja meg annyi még kül. a kettő között hogy az 1 pengés csomgban 300 körül van, egy ilyen meg dbja 3000, mert márkás, de tényleg sokáig jó, megéri!
2010. jan. 9. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!