S. O. S. Ez a jelmez/ruha milyen anyagból van? :/ nem tudom mi a neve (az anyagnak) és szeretnék csináltatni egy ilyet. (? )
Figyelt kérdés
itt a kép linkje:
www.kepfeltoltes.hu/view/140703/AmazingSpider-MancostumePTSony_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014. júl. 3. 22:05
2/5 A kérdező kommentje:
de, jó! én is ki próbáltam és behozza a képet, lehet hogy te csináltál rosszul valamit.
2014. júl. 3. 22:38
3/5 anonim válasza:
:D aranyos kérdés, az anyag nevét nem tudom, de egy jobban kinéző cosplay több tízezernél kezdődik. (ahhoz a lycra jól működő anyag)
Ez konkrétan a filmbeli jelmez és lemerem fogadni, hogy jópárezer dollárba fájt.
de itt egy leírás arról, hogy hogyan készült ez a cosplay, elég sokba kerül és sok munka megcsinálni
4/5 anonim válasza:
Most már nekem is jó, tegnap nem hozta be egyáltalán. :)
S-budget megoldásként sima fürdőruhaanyagból is megcsinálhatod, nem feltétlenül kelt majd olcsó hatást, ha ügyes vagy, de olcsóbb, mint a lycra.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi! még ha tudtok segíteni légyszí akkor segítsetek, ami a képen van anyag azt nem tudjátok hogy hogy hívják?mert igazság szerint olyan anyag kell nekem mint a filmben, olyan kell ami visszatapad a börödre és rugalmas ,erős,nyúlós, adjatok ötletet hogy a képen látható festék milyen fajta lehet(textíl talán?),maszkon lévő lencse,pók minta stb.
2014. júl. 4. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!