168 cm vagyok és 42-es a lábam. Szerintetek gáz? 14/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 18:41
1/6 anonim válasza:
Hát cica ez nagyon gáz, hogy tudsz így emberek közé menni? :S Fűrészeld le a lábujjaidat, és reszeld le a sarkad, akkor talán szóba áll veled egy fiuuu ;)
De most komolyan, milyen választ vársz erre? Senkit sem érdekel, mekkora a lábad, főleg nem itt.
2/6 anonim válasza:
Nekem 43-as:( HIába írják, hogy nem gáz, nekem sokszor megszólták, hogy húha mekkora lábad van, mintha tehetnék róla.
3/6 anonim válasza:
Picit nagy és még lehet, hogy nőni fog. Nem gáz, ez pont egy olyan dolog, amit nem tudsz szabályozni. Ha 168 centi mellé vagy 70+ kiló, akkor viszont normális ez a méret.
4/6 anonim válasza:
Igaza van a 2. válaszolónak! Nekem 43 as,de nagyon sokan megjegyezték már,hogy mekkora a lábad! Ha nadrágba,cipően vagyok nem vészes,de ha rövidben és mezíláb vagyok akkor tényleg nagyon nagy.
5/6 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz tenni, szoval akar gaz akar nem , ez van.
Nekem meg 35-os labam van. Rendszerint nem is igazan szoktam a noi cipok kozott cipot talalni. Es engem meg kirohognek ezert. 14/L
6/6 anonim válasza:
Ezt nem szabályozhatod. Mármint aki szeret az így elfogad és kész. Vannak akiknek nagyobb a lábuk. De szerintem nem gáz, mert lehet, hogyha a testsúlyodat is tudnám akkor normális lenne. De szerintem így is az, elvégre magas vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!