Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz ha egy lánynak nagyon...

Gáz ha egy lánynak nagyon széles a csípője?

Figyelt kérdés
Ha pl egyáltalán nem kövér meg semmi, csak a csípője nagyon széles.. az gázos?
2010. jan. 5. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a melle is nagy hozzá és a dereka vékony akkor nem. Sőt úgy tökéletes, én is olyan vagyok!
2010. jan. 5. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem, hanem nőies. :)
2010. jan. 5. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolog nem lehet "GÁZ" amiről nem tehetsz és nem tudsz rajta változtatni. Ez ellen nem tudsz csinálni semmit.

Valószínűleg van olyan, akinek nem tetszik, van aki szerint meg éppen hogy nagyon nőies:)

2010. jan. 5. 22:11
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Hát, számomra nagyon gáz, ugyanis én is ilyen vagyok!!!

Utálom, hogy széles a csipom.. A derekam vékony de nincsenek se szép, se nagy melleim...

2010. jan. 5. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

kicsi a mellem

széles a csípőm,a comjaim johusban vannak

és aztmondják olyan az alakom mint egy istennőnek... xD

2010. jan. 5. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, úgysem tehetsz ellene semmit.
2010. jan. 5. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Vékony vagyok, magas is ráadásul... széles csípővel, középtájt ugrik egy kicsit a körvonalam :D de hát ez van, szerintem ezt csak mi gondoljuk gáznak :D bár a gáz tényleg nem megfelelő szó valóban, ahogy előttem is írták, hanem inkább nem az ideális csípőméret :);) így sokkal szebb :D
2010. jan. 5. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is széles, nincs nagy mellem hozzá, de mindenki azt mondta h nőies a széles csípő, engem is zavar, de majd megbarátkozunk vele :D
2010. jan. 6. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az történt, hogy neten néztem fürdőruhás képeket, és volt, hogy olyan nagy csípője volt már hogy hú :D És mgmutattam a képet egy csomó fiúnak és ők meg mondták, hogy milyen széép, ilyen nőies :D Nekem annyira nem széles, de sztem nem gáz :) A legjobb barátnőmnek is nagyon nagy, de ő már megtanulta, hogy mondjam, eltakarni :D
2010. jan. 6. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Nekem gáz, mert én is ilyen alkatú vagyok... igaz nekem se mellem, se vállam nincs. :D Nagyon gnóm, utálom... :(
2010. jan. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!