Néha túl kicsi az önbizalmam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem is mindig, de van, hogy el kap olyan időszak, hogy annyira nem vagyok benne biztos, hogy jól nézek ki... Azt mindig is tudtam, hogy nem vagyok a legszebb, de normális az egy 23 éves nőnél, hogy ingatag az önbizalma? Holott tudom , hogy az a legfontosabb. Mondjuk hajammal elégedett vagyok, mert szép hosszú szerintem. Alakom, hát nem vagyok nádszál de duci sem. Párom van, és neki tetszem, meg minden, és ennek örülök...de magamnak néha nem...képet nem küldök, mert ha negatív véleményt kapnák, meghalna a maradék önbizalmam, és azt nem szeretném :D Csak tanácsot kérek, hogy legyek biztos magamban? Mert szerintem egy nőnek nagyon fontos, hogy szépnek lássa saját magát.2014. júl. 1. 23:05
1/2 anonim válasza:
önbizalom erősítésére a sportot tudom ajánlani, mert egyrészt boldogsághormont termel, másrészt egy idő után szexibbé tesz és szerintem ezzel biztos nő az önbizalom is:)
L
2/2 anonim válasza:
sport
mások véleményének leszarása
járj el társaságba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!