Fruzsi21 kérdése:
Mennyire fáj az otthoni füllyukasztás? . És hogyha lejegelem akkor teljesen érzéstelenítem? . Szerencsére nem én fogom kiszúrni magamnak hanem anya. De eléggé félek. Nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 12:18
11/13 anonim válasza:
Nekem szúrta már ki barátnőm a fülemet és sokkal jobb, mint a lőtt lyuk. Én is szúrtam már több embernek is és nekik is jobb, mint amit lőttek. Ráadásul nekem "szakember" lőtte rossz helyre és ferdén. Nekem nem jegeltük, de kb semennyire sem fájt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2014. júl. 1. 17:52
13/13 anonim válasza:
Én másfél éve szúrtam lyukat a fülemre steril tűvel, de semmit nem éreztem. Kicsit vérzett, de azon kívül semmi gond nem volt, és be sem gyulladt, mert kentem Neogranormon Pirossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!