Hogyan tudnám erősíteni a körmöm?
Figyelt kérdés
Gyenge, törékeny, hajlékony, könnyen "letörhető" körmömet hogy tudnám minnél hamarabb, házi megoldásokkal (ezalatt azt értem hogy otthon megtalálható dolgokkal) rendbehozni? Már sok mindennel próbálkoztam, de sajna nem jöttek be. Tudnátok adni tippeket? Ha lehet olyat, ami gyorsan hat, de ha van olyan ami tovább tart, de biztosan hatékony, olyat is írjatok le lécci. Előre is köszönöm :)2014. jún. 30. 23:32
1/3 anonim válasza:
Ha gyorsan kell, akkor Miss Sporty 5in1 köröm erősítő lakkját ajánlom 600 ft, én azt használom. Gyorsan és erősen nő a körmöm. Ha nem kell gyorsan, akkor dm Das Gesunde Plus Haar Vital kapszula 900 ft, hajra is jó, de körmön én 2 hét után változást láttam. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, már ezeket is kipróbáltam, de nekem valahogy ezek a körömlakkok nem "sikerülnek" úgy ahogy én azt elképzelem. Azazhogy semmi hatása. Én házi megoldásra gondolok pl.: vmivel kenegetni vagy ilyesmi. Nincs valami ilyesmi tippetek?:/
2014. júl. 2. 14:12
3/3 anonim válasza:
Ezt próbáltad már? Sosem hittem a körömerősítő lakkokban, de ez nekem annyira bevált, hogy a papírvékony körmeimet alig tudom levágni, úgy megerősödtek.
A Das Gesunde Plus szintén jó, de vigyázz ha hajlamos vagy nasizni, mert a B vitamin miatt megnőhet az étvágy, és ha nem figyelsz oda magadra, hízhatsz.
A belső táplálás is fontos, úgymint egészséges étkezés, sok folyadék, vitaminok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!