Szerintetek az gaz ha 13 evesen ugy nezek ki, mint egy 16 eves?
Figyelt kérdés
Sokan leszolnak ezert. Nem rakom ki melleim,pedig megtehetnem mert van. kedves vagyok mindenkivel de ok velem nem igazan o.O tudnak esetleg ellene tenni valamit?2014. jún. 30. 20:02
1/9 anonim válasza:
*tudnék
Engem annó 16 évesen, 22-23 évesnek néztek.
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor még nem gáz, engem 14 évesen már nagykorúnak néztek. Ez nem baj.
Akkor gáz, ha 30 évesen 40-nek néznek :D
3/9 anonim válasza:
nem gáz, csak ne furcsálld, ha rádnyomulnék... xd
21f
5/9 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, de én nem is látok különbséget a 13-17 évesek közt... kb egyformák.
6/9 anonim válasza:
Nem gáz. Én pl 10-13 éves koromban sokat változtam, azóta meg kb semmit.
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, de készülj fel lélekben, hogy a korán öregedés később is ki fog tartani. Engem pont 16 évesen néztek 13-nak :D 28 évesen meg 18-nak.
8/9 A kérdező kommentje:
De hat az remek :D csak 40evesen ne nezzenek 50....
2014. júl. 1. 15:50
9/9 anonim válasza:
Szerintem azért szolnak le mert irigyek rád hogy jobban nézel ki mint ők. (persze csak ha a kortársaidról van szó)Néha engem is idegesíteni szokott hogyha meglátok egy videóban vagy az utcán egy velem egy idős lányt kisminkelve vagy tűsarkuban, de igazábol csak azért mert idegesít hogy én nem járhatok ilyen ruhákban (a smink meg nem áll jól) :3 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!