Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ertelme van tobb szaz...

Mi ertelme van tobb szaz kepet feltenni facebookra?

Figyelt kérdés

Van 1-2 csaj ismerosom, akik szinten minden heten tobb kepet is tesznek fel facebookra. Elmennek bulizni, odaallnak x, y,z-vel fenykepezkedni, mgukban csinalnak kepet, es rogton felteszik.

Legkozelebb megint elmennek bulizni, megint ugyanezekkel fenykepezkednek, majd megint felteszik es egy igy meg a vegsokig. MI ertelme ennek?

En ha megyek valahova, max 2 kepet teszek fel, az is kb 1-2 havonta..

2014. jún. 29. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Csak azt hiszik, világgá kell kürtölni hogy ők bizony olyan swag-ek hogy bulizni járnak. Kit érdekel?????

Ne foglalkozz velük, nekem 14 évesen van annyi eszem, hogy nem pakolok fel hetente x képet (bár nem is vagyok az a bulizós), ha nekik nincs akkor sajnálom, c'est la vie...

2014. jún. 29. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelme semmi. Szerintem nem is azért csinálják, mert olyan értelmesnek gondolják, hanem mert borzasztóan szeretnék bebizonyítani, hogy ők mennyire társasági lények.
2014. jún. 29. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi.Bele vannak bvzulva magukba.majd kinövik.
2014. jún. 29. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:
26+osan nem tudom, hogy hogy fogja meg kinoni valaki
2014. jún. 29. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs értelme..gondolom kisebbségi komplexusuk van és ezzel bizonygatják, hogy ők mennyire élnek és partyarcok. Mondjuk szerintem ember nincs, aki ezeket a képeket megnézi.
2014. jún. 29. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
unatkoznak, pycsáskodnak, lájkot gyűjtenek.
2014. jún. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!