Lányok! Ti figyelembe veszitek egy fiún, hogy pattanások van rajta, fehér-e a foga vagy, hogy milyen a haja?
ápoltság a lényeg, de egy szép mosoly nagyon meg tud fogni.
Én ilyen kis madzagról hallottam, amit rá kell kötni éjszaka körbe a fogaidra, és egy hét (?) után látható a változás.
Fogaim fehérsége: először le kell szedetni a fogkőt, ezt már 1500ért meg tudod csináltatni kuponnal pl.
Aztán Listerine és Sensodyne kell ahhoz, hogy megtartsd a fehérséget. Mindkettőből a white változat kell.
A fogkefe nem számít, azt mondja a fogorvosom, jó a 129 Ft-os is. Bár én nem olyat használok, mert annak kicsi a nyaka és nem áll meg a kád szélén:D
Pattanások felénk természetesek még a 30-asokon is (bp belváros), szóval nem zavarnak. A hajzselé már nem divat.
A pattanások kicsit zavarnak, de csak, ha nagyon sok van. 1-2 patti mindenkin előfordul, azzal semmi gond nincs.
A fogsorát mindig megnézem, szerintem vonzó, ha fehér fogai vannak és szabályos fogsora van, de azért nem gáz, ha nem vakítóan fehérek a fogai:D
A haj viszont fontos nekem, mondjuk engem kifejezetten taszít a zselés haj..legyen kicsit hosszabb és hagyja természetesen.
24N
Szerintem a pattanás nem nagy probléma, de ha nagyon zavar elmehetsz bőrgyógyászhoz, és ír fel krémeket. Unokatesómnak segített. A zselés haj amúgy sem tetszik, és az se baj ha nem hófehér a foga. (De kifejezetten sárga se legyen!)
A lényeg hogy adj magadra és légy ápolt, ezek olyan dolgok amiken nem mindenkinél könnyű változtatni.
nekem az egyik legfontosabb szempont a fogak... hogy legyen szép ápolt a foga és szabályos a fogsora. nem baj ha nem vakítóan fehér, de azért ne legyen olyan mintha sose mosná :D
amúgy én szódabikarbonával és citromlével (nem a boltival hanem rendesen a facsart citrommal) mosom a fogaim. heti 3x. meg persze fogkrémmel is napi 2x 3x minimum :D (többször nem ajánlott a szódabis citromos dolog heti 3-nál.) nekem segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!