Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek bejon egy szokes...

Fiuk! Nektek bejon egy szokes voroses haju feher boru szeplos lany? (es zold szemu)

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 18:17
 1/8 aladar12 ***** válasza:
túlságosan is.
2014. jún. 7. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
aha, szerelmeskednék veled! :$
2014. jún. 7. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szőke hajú,kék szemű pöttyös vagyok,és nagyon sokan megszólnak.

Nem tudom ugyan,hogy te hány éves vagy,de a 15 év környéke(+ - 1-2év) kifejezetten rosszul van a szeplőktől.

Nekem pl. soha senki nem mondta,hogy szép vagyok(lássuk be tényleg ritka csúnya teremtmény vagyok),és ha csúfolnak,az is gyakran van a szeplő miatt.

Meg persze ebbe a korosztályba is van gondolom kivétel,de azt kell,hogy mondjam sajnos a fiúknak nem jön be.

Más korosztályról már nem tudok mondani.

2014. jún. 7. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia!:) hat nekem regebben sokkal tobb szeplom volt de most mar egyre kevesebb.. de amugy igaz es elvileg ez a voros hajra igaz bar nekem nem olyan voros inkabb szokes:))
2014. jún. 7. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
én 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy nem a szeplő az ok, amiért megszólnak. Az csak ürügy. az pedig az, hogy buták. aztán aki már kicsit sem szimpatikus nekik, azt megszólják, akármivel, ami épp a legszembetűnőbb.
2014. jún. 7. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
*az ok pedig az, hogy...
2014. jún. 7. 23:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2014. jún. 8. 08:50
 8/8 anonim válasza:
En utalom a feherboru szeplos lanyokat.es azt is ha voros a haja.en a barnahajuakat kedvelem es a feketeket.a szoke is bejoön esetleg.de ha egy lanynak feher nagyon a bore az sztem csunya
2014. dec. 9. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!