Mit tegyek a szeplok ellen? Telen nem vagyok szeplos, de viszont nyaron nap hatasara vagy szolarium hatasara kiszeplosodok (csak az arcom). Van valami krem a szeplok ellen?
Én nagyon bírom a szeplőket, kár, hogy nekem nincsenek:)
Ez természetes reakciója a bőrödnek a sugarakra. Azt viszont nem tudom, mit lehet ellene tenni... ne menj napra, ne szolizz. (egyébként hidd el, a szeplők nagyon helyesek)
Szia!
Használj még nyár előtt önbarnítót az arcodra, így kevésbé lesznek feltűnőek a szeplőid, vagy használj sötétebb árnyalatú alapozót. Lehet kapni gyógyszertárban olyan készítményeket, amelyek a szeplőket/ májfoltokat halványítják. Sajnos nem emlékszem, hogy mi annak a neve amit én használtam, de kb 700-800 Ft-os termék. Ha gyógyszertárban rákérdezel tudni fogják. A lényeg, hogy reggel, este be kell vele kenned vékonyan az arcod, és utána 1 órán át nem szabad erős fényre ki menned.( A hajadhoz ne érjen hozzá, mert elszínteleníti. )Nekem bevált annak idején. A lényeg, hogy időben kezd el használni (még a éli hónapok végén).
Szia!
Este elalvás előtt beugrott! Annak a gyógyszertári cuccnak a neve: Ephelis zselé.
Ez elhalványítja a májfoltokat és a szeplőket is. :)
koszike:D
de csak a szeplokre kell tegyek ebbol a zselebol ? es akkor mielott kimegyek a napra? a zseletol meg lebarnul az arcom ?
Szia!
Remélem elolvasod még és nem reagálok későn: Mindenhova, vékony rétegben kend fel, ahol vannak szeplőid és utána 1, másfél órán át ne menj erős napfényre, mert bebarnul a krém és nem használ. Ugyanígy reggel és este! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!