Ti szoktatok zuhany alatt fogat mosni?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is lécci :)2014. jún. 28. 15:06
1/12 anonim válasza:
Igen. Kádunk van, de ülve zuhanyzom benne. És ilyenkor fogat is mosok.
Még 12 lehettem, mikor Kirstie Alley csinálta ezt egy filmben és megtetszett az ötlet, azóta így csinálom.:)
27N
2/12 anonim válasza:
Elofordul. Neha mondjuk csak zuhanyzas utan jut eszembe a fogmosas, neha meg olyan helyen van a fogkefe hogy nem erem el a zuhanyzobol:)
25/F
3/12 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem pazarolni a vizet. Gyorsan lezuhanyzok, a fogmosás meg ráér... 20F
4/12 anonim válasza:
Én 10 éves korom óta így mosok fogat. Este zuhanyozás közben, és reggel szintén zuhanyozás közben
42/N
6/12 anonim válasza:
Én nem,még soha nem is gondoltam erre,de lehet,hogy mostmár én is ott fogom mosni a fogamat.15/L
9/12 anonim válasza:
én zuhanyzás közben szoktam pisilni
10/12 anonim válasza:
nem. lefekvés előtt szoktam a csapnál, zuhanyozni meg reggeli után szoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!