T. E is szoktál zuhany alatt fogat mosni? Ugye, milyen jó? ^^
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 18:24
1/15 anonim válasza:
Igen, érdekes élmény :D Néha fürdés közben is, de azért elég gusztustalan, mert volt már, hogy nem tudtam a mosdókagylóba köpni a fogkrémet a folyó víz alá, úgyhogy azt talán inkább többet nem... :)
2/15 anonim válasza:
En is. Es azert, mert a fogmosas olyan unalmas dolog, legalabb a viz folyjon kozben. Szeretem, ha folyik ram a jo meleg viz.
4/15 anonim válasza:
En nem tudom, hogy miert jo, de nekem is nagyon bejon :D mostanaban csak ott mosom :)
6/15 anonim válasza:
Én sem próbáltam még, de felkeltetted az érdeklődésem :P
7/15 anonim válasza:
Szuper!!! FŐLEG, MERT ELPOCSÉKOLSZ KÖZBEN EGY CSOMÓ VIZET!
8/15 anonim válasza:
Én imádok, van h amikor nem is tusolok akkor is a kádba mosom a fogamat. azért is jó mert unalom űző. :):)
We ♥ kádban fogmosás :):)
9/15 A kérdező kommentje:
^^ <3
Akk jó! Nem hittem volna, h ilyen sokan vagyunk! XD
Még valaki?
2010. júl. 27. 22:21
10/15 anonim válasza:
én is a zuhany alatt mosom, de nem folyatom közben a vizet. igazából én nagyon bénán mosom a fogam, folyik a hab a kezemen meg az arcomon, és a zuhany alatt legalább nem aggódok, hogy foltos maradok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!