Szépségverseny, hogy legyek a legszebb?
Bejutottam egy országos szépségverseny fináléjába, még van egy hónapom mielőtt elkezdődik a tábor. Mit csináljak? Hogy hozzam formába magam?
Tényleg örülök, hogy eddig eljutottam, és várom a tábort is, de most hogy már itt vagyok nyilván nyerni is szeretnék.
Egészségesebben, változatosabban eszem, többet sportolok, járok hetente masszázsra és szaunába, alszom eleget és mivel szünet van így van időm kikapcsolódni is. A másik hogy bulikba általában cigizek és inni is szoktam 2-3 pohárkával, ez belefér? Vagy ezzel is hagyjak fel?
Köszi a válaszokat :)
18/L
? A kérdésre vártam válaszokat, nem olyan emberektől "oltogatásokat", akik nem is ismernek.
Megspóroltál volna magadnak pár percet az életedből, ha ami nem érdekel azt figyelmen kívül hagyod :) De ha szeretnél az intelligencia szintemről csevegni írj privátban ;)
A véleményem Rólad a elsősorban világnak szól, csak másodsorban Neked.
Az én véleményem a világörökség része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!