Szoros vagy szortelen?
Figyelt kérdés
2014 ben, ha nyaron vegre jo ido lesz, hogy erdemes megjelenni 24 eves sracnak? Szorozottseg szempontjabol. Telefonrol irok, ezert nincs ekezet!2014. jún. 26. 08:48
11/19 anonim válasza:
oké, lányok szőrtelenítik a kezüket, de itt most fiú kérdezte..., ezen lepődtem meg, hogy írják páran: kéz/láb maradhat szőrös
-ebből arra tudok következtetni, h van olyan, aki borotválja a kezét? :O ez nekem új...lábról már hallottam, meg láttam is olyat (sajnos)..de pl biciklisek is szokták
12/19 anonim válasza:
hónalj, hát legyen OKVETLEN szőrtelen. És csakis gyantázással szőrteleníts! A mellkas és a többi maradjon. :)
13/19 anonim válasza:
@9
nem tudhatod milyen telója van...van olyan wp, amiben nincs magyar nyelv, vagy blackberry is lehet. viszont tény h tök felesleges volt az uccsó mondat :D
14/19 anonim válasza:
(Biciklisek, sportolók a lábat azért szőrtelenítik, mert a sérülések, horzsolások sokkal rémesebben gyógyulnak szőrösen.)
15/19 anonim válasza:
ezt még nem hallottam, és elég baromságnak hangzik
itt kifejtik amúgy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__37..
16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, zold kez menni fog!
2014. jún. 26. 12:58
17/19 anonim válasza:
még mindig nem tudod... -.-
androidos?? akkor anysoft keyboard, szia!
18/19 A kérdező kommentje:
köszi, lényegtelen az ékezet, anélkül is értitek :))
2014. jún. 29. 03:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!