Szoros vagy szortelen?
Igazából melyik testrészedre gondolsz?
Ha valakinek jól áll a borosta vagy egy két divatos arcszőrvágás, akkor az belefér.
A kéz is belefér, az pasis.
A láb tetszés szerint.
A hát ne legyen szőrös.
A mellkas és fazon legyen gyantázott vagy képpel lenyírt, esetleg borotvált, de semmiképp sem legyenek kunkori vagy 1-2mm-nél hosszabb szőrök!!!!
Idősebbeknél kb.:50és felette már talán jobban elmegy....
Hol?
hónalj: szőrtelen
mellkas: természetes (ha szőrös, akkor hagyja meg, ha nem szőrös, az is jó)
láb: szőrös
intim: mindegy, nem ezen múlik az együttlét milyensége
Az arcszőr az kinek jól áll kinek nem.
A kéz és láb mindenképpen legyen szőrös szerintem.
A hát az általában nem szokott szőrös lenni, nem? Én legalábbis még nem láttam ilyet... Mondjuk ez nem túl esztétikus.
A mellkas...én jobban szeretem a szőröset, bár láttam pasit aki jobban tetszett nélküle. Szerintem hagyd meg, a borostás mellkas nem túl bizalomgerjesztő. Neked gondolom még nem olyan nagyon nagy, hogy már kunkorodik meg ilyenek, de ha nagyon nagy akkor géppel lehet rajta javítani, de ne az egészet.
A hónalj szerintem belefér...én nőként sokkal kényelmesebbnek, tisztábbnak érzem így. Nem tudom...próbáld ki, hogy jobb.
kéz?!
-a kezet szokták borotválni/gyantázni?
4. válaszoló vagyok
Én is hülyeségnek tartom, nem szoktam magamnak és nem is akarom. Másokon is zavar. Viszont elég sokan szokták, lányok körében szinte már ciki, ha nem. A legtöbb barátnőm szőrteleníti.
Mellkas legyen ápolva, ne az a kunkori szőrös szerelemszőnyeg, amiket a strandon látok.
Hát szőrtelen
Has is legyen ápolva, lehet egy kis borosta vagy szőr, ha nem erős.
Láb/kéz szerintem maradhat szőrös.
Hónalj borotválva, nem gáz, ha csak két hetente pl, csak ne hagyja elburjánzani.
De te döntöd el, ez csak a szerintem, nem dobnék ki egy srácot se azért, mert ő máshogy látja. Bár a hátszőrtől irtózom.
-Hát,mellkas,hónalj szőrtelen
-Kéz,láb szőrős
-Intim részen ahogy neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!