Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoros vagy szortelen?

Szoros vagy szortelen?

Figyelt kérdés
2014 ben, ha nyaron vegre jo ido lesz, hogy erdemes megjelenni 24 eves sracnak? Szorozottseg szempontjabol. Telefonrol irok, ezert nincs ekezet!
2014. jún. 26. 08:48
1 2
 1/19 anonim válasza:

Igazából melyik testrészedre gondolsz?

Ha valakinek jól áll a borosta vagy egy két divatos arcszőrvágás, akkor az belefér.

A kéz is belefér, az pasis.

A láb tetszés szerint.

A hát ne legyen szőrös.

A mellkas és fazon legyen gyantázott vagy képpel lenyírt, esetleg borotvált, de semmiképp sem legyenek kunkori vagy 1-2mm-nél hosszabb szőrök!!!!

Idősebbeknél kb.:50és felette már talán jobban elmegy....

2014. jún. 26. 09:00
 2/19 anonim válasza:
jav: géppel
2014. jún. 26. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:

Hol?

hónalj: szőrtelen

mellkas: természetes (ha szőrös, akkor hagyja meg, ha nem szőrös, az is jó)

láb: szőrös

intim: mindegy, nem ezen múlik az együttlét milyensége

2014. jún. 26. 09:07
 4/19 anonim ***** válasza:

Az arcszőr az kinek jól áll kinek nem.

A kéz és láb mindenképpen legyen szőrös szerintem.

A hát az általában nem szokott szőrös lenni, nem? Én legalábbis még nem láttam ilyet... Mondjuk ez nem túl esztétikus.

A mellkas...én jobban szeretem a szőröset, bár láttam pasit aki jobban tetszett nélküle. Szerintem hagyd meg, a borostás mellkas nem túl bizalomgerjesztő. Neked gondolom még nem olyan nagyon nagy, hogy már kunkorodik meg ilyenek, de ha nagyon nagy akkor géppel lehet rajta javítani, de ne az egészet.

A hónalj szerintem belefér...én nőként sokkal kényelmesebbnek, tisztábbnak érzem így. Nem tudom...próbáld ki, hogy jobb.

2014. jún. 26. 09:15
 5/19 anonim ***** válasza:

kéz?!

-a kezet szokták borotválni/gyantázni?

2014. jún. 26. 09:49
 6/19 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok

Én is hülyeségnek tartom, nem szoktam magamnak és nem is akarom. Másokon is zavar. Viszont elég sokan szokták, lányok körében szinte már ciki, ha nem. A legtöbb barátnőm szőrteleníti.

2014. jún. 26. 09:57
 7/19 anonim ***** válasza:

Mellkas legyen ápolva, ne az a kunkori szőrös szerelemszőnyeg, amiket a strandon látok.

Hát szőrtelen

Has is legyen ápolva, lehet egy kis borosta vagy szőr, ha nem erős.

Láb/kéz szerintem maradhat szőrös.

Hónalj borotválva, nem gáz, ha csak két hetente pl, csak ne hagyja elburjánzani.

De te döntöd el, ez csak a szerintem, nem dobnék ki egy srácot se azért, mert ő máshogy látja. Bár a hátszőrtől irtózom.

2014. jún. 26. 10:35
 8/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kezet nekem is egyre többen szőrtelenítenek a lányok kozott az osztályomban. Én nem, nem vagyok egyedül. Nem annyira szőrös, hogy szükségesnek érezném, annál meg nincs rosszabb érzés, amikor valamelyik osztálytársam pár napos kézborostája hozzádörzsölődik a piheszőrös alkaromhoz :)
2014. jún. 26. 10:37
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
nem azért nincs ékezet, mert telefonról írsz, hanem azért, mert nem tudod használni!
2014. jún. 26. 10:55
 10/19 anonim ***** válasza:

-Hát,mellkas,hónalj szőrtelen

-Kéz,láb szőrős

-Intim részen ahogy neked jó.

2014. jún. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!