Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elég kövér vagyok, de a...

Elég kövér vagyok, de a barátnőm ellenkezik. Szeretném a véleményeteket kérni. Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Őszinte és normális válaszokat szeretnénk. :)

[link]

2014. jún. 25. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kicsit donga lábad van de kövér az nem vagy
2014. jún. 25. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Spricc2 te ezen kívül mást nem tudsz írni? :D :D :D Mindenhol ezt látom: "képet! képet még!"
2014. jún. 25. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég, első pillantásra azt hittem, hogy ez én vagyok :D Csak hosszabbak és göcsörtösek az ujjaim, szerintem magasabb is vagyok. Meg idősebb.

Szerintem pont jó vagy. Egészségesnek tűnsz, nem folysz el, de nem is szúrsz a csontjaiddal.

2014. jún. 25. 17:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Komoly önértékelési problémára utal az, hogy magadat kövérnek titulálod. Láttál te már kövér embert? A te alkatod az átlagos és a duci között van. Messze nem vagy kövér. Ha elkezdesz sportolni valamit, akkor szép alakod lesz. De egyébként még nagyon fiatal vagy, ez magától is alakul még. Nővérem is kis duci volt tizenévesen, aztán kb 25 éves korára már tök vékony lett, pedig nem tett túl sokat érte.
2014. jún. 25. 17:17
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkinek a válaszokat. :)

Rosszabbra számítottam.

2014. jún. 25. 17:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. :)
2014. jún. 25. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:

előbb izmot kéne felszedned, mert formátlan vagy!

aztán lehet szálkásítani...

2014. jún. 26. 11:12
 18/20 A kérdező kommentje:

Valóban formátlan vagyok, de van izmom. Persze nem nagyon látszik. :/

De főleg a korombeli lányokhoz képest elég erős vagyok.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem férne még el rajtam.

És ezt nem írtam le, nem tudhattad.

De köszönöm, hogy válaszoltál, mert megfogadom a tanácsokat. :)

2014. jún. 26. 17:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja, és ha valakinek lenne még bármilyen tanácsa vagy véleménye, szívesen fogadom. :)
2014. jún. 26. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

elég sok ilyen kérdést megnézegettem mostanában, azért mert kerestem egyet - amit sajnos még nem találtam meg azóta sem...

az eddigi kérdésekben feltett képek alapján egyébként sok emberről az jött át, hogy csak azért kérdeztek a gyékán és adtak magukról fotót, hogy ömlengő, fényező válaszokat kapjanak és sokszor elég csúnyán megmondták nekik ezt a válaszolók, nem éppen kedvesen.

de te nem a fenti kategóriába tartozol, látszik, hogy tényleg érdekel az olvasók kritikája és nem fényeztetni akarod magadat.

szerintem ez már eddig egy pozitívum.

az jó, ha erős vagy.

kövér valóban nem vagy a kép alapján szerintem sem, ahogyan már mások is megírták előttem, viszont egy kicsit bizonyos területeken vaskosak a testrészeid. egy kicsit tehát karcsúsodhatnál. ez nem jelenti azt, hogy fogyókúráznod kéne, inkább alakformálásra lenne szükség, de nem testépítésre, hanem nőies karcsúságra gondolok - nem véznaságra. (és nem is rubintra, béresre vagy bíró icára gondolok.)

a callanetics nevű tornának nézz utána. nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokat végez az ember. ne súlyzózz.

lehet, hogy egy kicsit változtatnék a táplálkozásomon a helyedben.

szerintem aranyos vagy és remélem, hogy ez így is marad, sztem a természetesség a pozitívum, nem a festék és a pózolás.

2014. júl. 4. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!