Elég kövér vagyok, de a barátnőm ellenkezik. Szeretném a véleményeteket kérni. Hogy nézek ki?
Te jó ég, első pillantásra azt hittem, hogy ez én vagyok :D Csak hosszabbak és göcsörtösek az ujjaim, szerintem magasabb is vagyok. Meg idősebb.
Szerintem pont jó vagy. Egészségesnek tűnsz, nem folysz el, de nem is szúrsz a csontjaiddal.
Köszi, mindenkinek a válaszokat. :)
Rosszabbra számítottam.
előbb izmot kéne felszedned, mert formátlan vagy!
aztán lehet szálkásítani...
Valóban formátlan vagyok, de van izmom. Persze nem nagyon látszik. :/
De főleg a korombeli lányokhoz képest elég erős vagyok.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem férne még el rajtam.
És ezt nem írtam le, nem tudhattad.
De köszönöm, hogy válaszoltál, mert megfogadom a tanácsokat. :)
szia!
elég sok ilyen kérdést megnézegettem mostanában, azért mert kerestem egyet - amit sajnos még nem találtam meg azóta sem...
az eddigi kérdésekben feltett képek alapján egyébként sok emberről az jött át, hogy csak azért kérdeztek a gyékán és adtak magukról fotót, hogy ömlengő, fényező válaszokat kapjanak és sokszor elég csúnyán megmondták nekik ezt a válaszolók, nem éppen kedvesen.
de te nem a fenti kategóriába tartozol, látszik, hogy tényleg érdekel az olvasók kritikája és nem fényeztetni akarod magadat.
szerintem ez már eddig egy pozitívum.
az jó, ha erős vagy.
kövér valóban nem vagy a kép alapján szerintem sem, ahogyan már mások is megírták előttem, viszont egy kicsit bizonyos területeken vaskosak a testrészeid. egy kicsit tehát karcsúsodhatnál. ez nem jelenti azt, hogy fogyókúráznod kéne, inkább alakformálásra lenne szükség, de nem testépítésre, hanem nőies karcsúságra gondolok - nem véznaságra. (és nem is rubintra, béresre vagy bíró icára gondolok.)
a callanetics nevű tornának nézz utána. nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokat végez az ember. ne súlyzózz.
lehet, hogy egy kicsit változtatnék a táplálkozásomon a helyedben.
szerintem aranyos vagy és remélem, hogy ez így is marad, sztem a természetesség a pozitívum, nem a festék és a pózolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!