1/10 anonim válasza:
bocsi, azért komizok h én is lássam :)
4/10 anonim válasza:
Én a 160 centimmel és 54 kilómmal most így nézek ki és szerintem nagyon nagyon szörnyű:| Eddig 46 kg voltam, és 1 év alatt 54 lettem, és pár napja jöttem rá, hogy ez már borzalmas, már el is kezdtem fogyókúrázni. De van aki így jól érzi magát, de engem ez most nagyon lesújtott, szerintem iszonyatosan csúnya, sokkal jobb volt vékonyan.:D
5/10 anonim válasza:
szerintem ez nagyon szép alak, formás
6/10 anonim válasza:
Ízlés kérdése, amikor én néztem így ki, nagyon utáltam és kövérnek láttam magam..szóval én nagyon nem örülnék ilyen alaknak.
7/10 anonim válasza:
én meg végre hasonlóan nézek ki, utáltam fogpiszkáló lenni:):D
de ízlések és pofonok, van aki így már nem érzi jól magát, szóval első sorban magadnak akarj megfelelni. ha tetszik amit látsz akkor nincs gond, ha viszont nem, akkor tegyél a változásért.
8/10 anonim válasza:
Én is így nézek ki, és nagyon utálom. De már rajta vagyok a leadásán.
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Jobb,mint egy piszkafa.
10/10 anonim válasza:
Nekem igen , mert nekem is ilyen alakom van és nagyon kövérnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!