Mi a véleményetek ezek alapján a mai lányokról?
Akiknek van eszük, nem ilyenek. Kis csitrik voltak, akiket csak a divat érdekel, s azt hiszik h ezzel majd bepasizhatnak.
20L
Nem minden lány, csak a többség, azaz a buta plázacicák - általában.
Nálunk is mindig így volt... de nehogy azt hidd, felnőtt 25 körüli csajok is öltöznek ám így.
Én nem tudom, nekem sok fiú haverom van de mindig röhögünk rajtak és ők is csak szörnyülködnek. Én sokkal inkább bejövök nekik pedig nem kis csinifelső van rajtam hatalmas kivágással, ami csak mell alattig ér hanem pulcsi mert basszus tél van.
A seggem sincs kint mert fázok, és nem apuci fizeti a gyógyszert ha beteg vagyok.
Őszintén nem értem ezeket a lányokat, én ha mutogatni akarnám magam akkor más módot találnék rá, mert télen ilyen nevetséges cuccokban meg nem jelennék, ez kb olyan mint nyáron 40 fokban pufidzsekiben meg szőrös csizmában lenni, hatalmas égés és a normálisabb emberek hülyének néznek.
Először is: ahogy előttem is írtál 10/9 üzletben csak ilyen kabátok vannak. Téli kabátnak egy derékig érő fél centi vastag kabátok vannak...
Én is jót mosolygok, amikor az ilyen kis p!icsák már vacognak a hidegtől, húzgálják le a kabát alatt lévő kis pulcsit, hogy mégse legyen ki a derekuk...
Csak gratulálni tudok az ilyen csitriknek... Na és a felelősség teljes drága édesanyjuknak is!!!
Ja és az a cukiiii kis sapka ami most divat, hogy a feje közepétől kezdődik és hátul lóg... Fül homlok kint... Mert ez a trendi! Remélem 1 hét múlva a doktor bácsinál ülnek homloküreg gyulladással. Utána pedig mehet a másik dokihoz a vesefájdalmaikat szüntetni. Majd egy agyműtétre, hogy helyre tegyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!