Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezek alapján...

Mi a véleményetek ezek alapján a mai lányokról?

Figyelt kérdés
Anno egy hónappal ezelőtt mikor leesett az első nagy hó két 17éves(megjegyzem velem egykorú) lányt láttam.-20 fok volt reggel a derekuk vagy tíz centire kilógott fekete bőrdzsekikből(amai alapbl nem valami meleg).Mindenhez hozzá fehér converse tornacipő és a térdig érő hóban gázoltak vele..Normálisak ezek???Minden lányt ezt csinálja??
2010. jan. 4. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindeggyik, csak a többség. Aki feltünősködik, meg aki a külsőségekre ad. Szegények hamár mással nem, igy próbálják magukra felhivni a figyelmet. Jópár év mulva majd amikor vesegörcstől, vagy petefészekgyulladástól fetrengenek majd, már bánni fogják.
2010. jan. 4. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Akiknek van eszük, nem ilyenek. Kis csitrik voltak, akiket csak a divat érdekel, s azt hiszik h ezzel majd bepasizhatnak.

20L

2010. jan. 4. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
a divatnak ára van.Néha ez az egészség.
2010. jan. 4. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
és ez titeket most mit zavar.mindenki ugynézki ahogy akar..ö bajuk lesz ha megfáznak..
2010. jan. 4. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem minden lány, csak a többség, azaz a buta plázacicák - általában.

Nálunk is mindig így volt... de nehogy azt hidd, felnőtt 25 körüli csajok is öltöznek ám így.

Én nem tudom, nekem sok fiú haverom van de mindig röhögünk rajtak és ők is csak szörnyülködnek. Én sokkal inkább bejövök nekik pedig nem kis csinifelső van rajtam hatalmas kivágással, ami csak mell alattig ér hanem pulcsi mert basszus tél van.

A seggem sincs kint mert fázok, és nem apuci fizeti a gyógyszert ha beteg vagyok.

Őszintén nem értem ezeket a lányokat, én ha mutogatni akarnám magam akkor más módot találnék rá, mert télen ilyen nevetséges cuccokban meg nem jelennék, ez kb olyan mint nyáron 40 fokban pufidzsekiben meg szőrös csizmában lenni, hatalmas égés és a normálisabb emberek hülyének néznek.

2010. jan. 4. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Téged ez miért foglakoztat,elég egy unatkozó csaj lehetsz.Sajnállak.
2010. jan. 4. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Amelyiknek van valamennyi esze, és nem csak a divatnak él(mert utána a vesebajnak fog élni...), az nem így járkál... :D
2010. jan. 4. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
15%
attól még, hogy valaki követi a divatot, még nem annak él. az ilyen csitriknek inkább a szüleit kellene elővenni, hogy miért engedi el így otthonról. egyébként nekem is vannak elborult napjaim, amikor alulöltözöm, és igen, ára is van. mellesleg az is sokat változtatna a helyzeten, hogyha ezek a felsorolt cuccok nem lennének ott 10 üzletből 9ben. és kérdező, ez téged miért zavar? lehet mégiscsak megnézik őket a hülye haverjaid? :))
2010. jan. 4. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Először is: ahogy előttem is írtál 10/9 üzletben csak ilyen kabátok vannak. Téli kabátnak egy derékig érő fél centi vastag kabátok vannak...

Én is jót mosolygok, amikor az ilyen kis p!icsák már vacognak a hidegtől, húzgálják le a kabát alatt lévő kis pulcsit, hogy mégse legyen ki a derekuk...

Csak gratulálni tudok az ilyen csitriknek... Na és a felelősség teljes drága édesanyjuknak is!!!

Ja és az a cukiiii kis sapka ami most divat, hogy a feje közepétől kezdődik és hátul lóg... Fül homlok kint... Mert ez a trendi! Remélem 1 hét múlva a doktor bácsinál ülnek homloküreg gyulladással. Utána pedig mehet a másik dokihoz a vesefájdalmaikat szüntetni. Majd egy agyműtétre, hogy helyre tegyék!

2010. jan. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!