Túl nagy a kezem? 18L A tenyerem aljától (csuklótól) az középső ujjam végéig 19,5 centi. Más lánynak is van ilyen nagy keze, vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 16:35
1/23 anonim válasza:
Attól függ. Nekem is 19 cm, de nekem nem a kezem nagy (átlagos méretű a tenyerem), hanem az ujjaim nagyon hosszúak.
2/23 A kérdező kommentje:
Nekem is az ujjaim inkább. Viszont azt vettem észre, hogy amikor egy fiú mellé teszem akkor szemmel láthatóbban nagyobb, hosszabb az egész kézfejem. Legalábbis sokuknál. Az ujjaim vékonyak, de azért zavar egy picit. :)
2014. jún. 24. 16:46
3/23 anonim válasza:
Ugyanez a távolság nálam 20 cm. :) Régebben zavart, ma már viszont nem, mindenki azt mondja milyen szép hosszú ujjaim vannak. :)
4/23 anonim válasza:
Nekem ez a távolság 16 cm,és mindig azt mondják,hogy nagy a kezem. 19/L
5/23 anonim válasza:
A kortársaid még nem férfiak, csak kisfiúk. Egy férfi keze nem kisebb, mint a tiéd.
6/23 anonim válasza:
De, egy férfi kezei kisebbek... Én nem szeretnék ilyen csajjal lenni... Kicsit olyan... Hogy is mondjam... Undorító
7/23 anonim válasza:
nekem kb 18,5 cm és én elég nagynak érzem a kezem meg mindig mondogatják, hogy milyen hosszú 'zongorista' ujjaim vannak. mondjuk a testemhez képest nem aránytalan, mert magas vagyok. szerintem ha nincs hozzá széles, lapát kezed, hanem az egész összkép inkább hosszúkás, kecses, akkor nincs ezzel semmi baj.
8/23 anonim válasza:
#6 nyilván ettől lesz valaki undorító. szerintem élőben észre se vennéd. beléd se sok ész szorult..
9/23 anonim válasza:
Személyes vélemény volt. Én magas pasi létemre a pici cuki csajokat csípem. Ennyi....
10/23 anonim válasza:
oké, én meg a barna hajú fiúkat, de ettől még a szőkék nem lesznek undorítóak (csak példa volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!