Ha a két oldalsó szájpiercingem csúnyán bedagadt, akkor a középső is be fog?
Az alsó ajkamban volt snakebites-om
[ [link] - csak patkókkal, de az lényegtelen (: ].
Külön-külön szúrattam a két lyukat, kb. egy év eltéréssel. Mind a kettő iszonyúan bedagadt, 10 mm-es szárú acél talpas piercing volt benne, de csúnyán rápüffedt, meg be is volt gyulladva, így kb 1-1 hétig "szenvedtem" mindkettőnél, aztán kicseréltem patkóra [holott nem szabadott volna még hozzányúlni], ami határozottan jót tett neki, mert nem vágott az ékszer talpa - bár határozottan dagadt volt még ezután is sokáig.
Hozzátartozik, hogy mindkét piercing után kb. másfél hónappal csúnya mandulagyulladásom volt, és injekcióra jártam vele - ekkor gyógyult meg a szám is úgy igazán.
Ezt a két patkót már kivettem, most a napokban középre szeretnék egy lyukat, amibe később majd karikát tennék. 13 mm hosszú, bioplast száras piercinggel lenne szúrva.
Kérdésem annyi, hogy vajon ugyanennyire fel fog dagadni ott is?
Ezt a középsőt már másik piercer szúrja majd, akinek a referenciái is sokkal jobbak, jobban is ért hozzá és én is jobban megbízok benne...
Nem törvény szerű.
Nekem ott van piercingem ahova te most szeretnél (labret) és semmi bajom nem volt vele. Egy két napig dagadt volt, és ennyi.
Az nem lehet baj. hogy a szárat hamarabb átcserélted, mert az (szerintem) könnyebben lehet tisztítani és forgatni is, meg ahogy te is írtad annál nincs meg annyira az esély, hogy megdagad.
Lehet, hogy a te szervezeted kicsit érzékenyebb az idegen dolgokra.
Ez mindenkinél más, de remélem nem lesz vele gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!