Porcban lévő bedagadt piercing. Mit csináljak vele, hogy lemenjen a gyulladás?
Kivenni nem akarom, mert félek, hogy rosszabbodik ha piszkálom.
Valaki tengeri sós forralt majd kihűtött vizet javasolt rá... az jó?
ha ugyanazt a fülbevalót (ami tuti jó mert műanyag) lefertőtlenítem és visszateszem az árt vagy használ?
Vissza tudom majd tenni?
sztem ne műanyagot tegyél bele.
hanem ezüstöt.vagy arany. és ne karikát,mert a karika ahogy mozog, mindig "vágni " fogja a porcot. jah, és én úgy csináltam h kivettem, megpróbáltam kinyomogatni belöle a gennyes cuccot (bár ilyen csak egyszer volt) aztán lefertőtlenítettem, és bekentem betadinal. aztán a fülest is lefertőtlenítettem, és úgy tettem vissza, ezt oylan 3 naponta csináld
ott lehet a probléma, hogy alapból nem javallott a friss lyukba műanyag cuccot tenni..
a másik ami felmerült bennem az írásodból: nem szoktad betadine-ozni naponta sokszor? az is fontos.
szerintem tegyél bele valami orvosi acél, vagy ezüst ékszert, és naponta sokszor használj betadine-t. (nem feltétlenül kell kivenni mikor betadine-ozol, elég ha odacsepegteted, és hagyod hogy átfolyjon a lyukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!