Vékony lány nagyon széles csípővel. Mit lehet tenni ellene?
A csípőbőségem: 102cm; mell: 90; derék: 75; /váll 106cm/
Összesen 175cm és 66kg
Ennek ellenére vékony, izmos vagyok (Úszok már vagy 13 éve) de az edzés se segít már: a lábaimrol nem tudok már mit leadni (még rés is van a combjaim közt) és a fenekem is (hiába nagy) feszes. egy hozzám hasonló lánynak 91cm körül kellene lennie a popsinak :(
Nem tudom mit tegyek és teljesen el vagyok keseredve :((( Mit tudok csinálni????
Kérdés lezárva. Nem tudok mit tenni ellene, jobb ha időben segítségért fordulok mielőtt úrrá lesz rajtam az önsanyargatás. Köszönöm a néhány előttem szólónak a bíztatást!
Nincs kép! Magamat kell elfogadnom, Buta dolog volt egyáltalán föltenni a kérdést.
Tényleg, csak fogadd el magad így. Remélem, előbb utóbb rájössz, hogy remek alakod van, legalábbis a számokból nekem ez derül ki. De én annyira nem is értem a mai divatot, számomra valahogy a legnőiesebb külső vonás, ha egy nőnek szép széles alsóteste van, és keskenyebb, normális felsőteste. Számomra így néz ki egy nő. Remélem, idővel változik annyit a gondolkodásod, hogy elfogadd, hogy ez így szép.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!