Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony lány nagyon széles...

Vékony lány nagyon széles csípővel. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

A csípőbőségem: 102cm; mell: 90; derék: 75; /váll 106cm/

Összesen 175cm és 66kg

Ennek ellenére vékony, izmos vagyok (Úszok már vagy 13 éve) de az edzés se segít már: a lábaimrol nem tudok már mit leadni (még rés is van a combjaim közt) és a fenekem is (hiába nagy) feszes. egy hozzám hasonló lánynak 91cm körül kellene lennie a popsinak :(

Nem tudom mit tegyek és teljesen el vagyok keseredve :((( Mit tudok csinálni????

2014. jún. 23. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
kép?
2014. jún. 24. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
képet
2014. jún. 24. 23:53
 13/17 anonim válasza:
Képet már!!
2014. jún. 25. 20:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Kérdés lezárva. Nem tudok mit tenni ellene, jobb ha időben segítségért fordulok mielőtt úrrá lesz rajtam az önsanyargatás. Köszönöm a néhány előttem szólónak a bíztatást!

Nincs kép! Magamat kell elfogadnom, Buta dolog volt egyáltalán föltenni a kérdést.

2014. jún. 25. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha a vállad alapból szélesebb, mint a csípőd, akkor ez egy téves felvetés. A melled kicsi, ami genetika, de ez egyáltalán nem baj. Ezen kívül arányosnak tűnsz.
2014. jún. 30. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg, csak fogadd el magad így. Remélem, előbb utóbb rájössz, hogy remek alakod van, legalábbis a számokból nekem ez derül ki. De én annyira nem is értem a mai divatot, számomra valahogy a legnőiesebb külső vonás, ha egy nőnek szép széles alsóteste van, és keskenyebb, normális felsőteste. Számomra így néz ki egy nő. Remélem, idővel változik annyit a gondolkodásod, hogy elfogadd, hogy ez így szép.

25/F

2014. júl. 14. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy ennyire szép az alakod... én olyan vagyok mint egy léc.. 0 alak
2014. szept. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!