Szerintetek is "nőietlen" az alkatom? 25/l
Figyelt kérdés
Többen utaltak már rá, hogy túl magas és vékony vagyok (pálcika). Meg hogy túl izmos. A barátom szerint olyan a testem, mint egy férfié. :(( Lassacskán kezdem azt hinni, hogy igaza van, ez pedig nagyon elszomorít. :( [link] [link] 2014. jún. 23. 22:29
11/27 anonim válasza:
Jó alakod van, nőies, a lábad tűnik kicsit vastagnak, arra edzhetnél, h formásabb, izmosabb legyen.
12/27 anonim válasza:
A pasid bunkó, az alkatoddal nincs különösebb baj. Ha neki ennyire nem jön be, találsz olyat, akinek így leszel jó, de legalább nem tesz ilyen szemét megjegyzéseket. A karod és a lábad nekem nem jön be, de ettől még másnak tetszik bizonyára. :D
Viszont a cuccaid, te jó ég, meg mondjuk a kitömött melltartó nélkül lehet valóban kevésbé vagy nőies, mindenesetre nagyon ki lehet szúrni, hogy nem stimmel teljesen a dolog, nem így kéne neki állnia.
Bónusz megjegyzésként: kezdj valamit a tartásoddal. Nem jó. Nagyon nem jó.
De férfias tuti nem vagy, pláne szoknyában. :)
13/27 anonim válasza:
Bikiniben még látnám is az a alakodat, ez a ruha így ápol és eltakar.
14/27 pinkpancser válasza:
A barátod mikor járt szemészeten?
16/27 anonim válasza:
a barátod meg nem szeret, ha ilyet mond... zavard el!
17/27 anonim válasza:
auh my dik iz hárd. képet még!
18/27 anonim válasza:
Szerintem igazán jó az alakod :) Nagyon gyönyörű vagy, bár nekem alapból bejönnek az ilyen nők. Pasid meg vak vagy bántani akar :S
20/27 anonim válasza:
tényleg izmos vagy,és vékony.de nem vagy pálcika,nőies vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!