Iskolatáska gimibe?
hát nekem oldaltáskám van és amikor gimibe jöttem akkor még elég erös gerincferdülésem volt (általánosba háttáskám volt) most meg már azt mutatták ki h javult
ugyh nem hizszem h nagy bajod lenne töle föleg ha váltogatod
Nekem 9.-ben annó rengeteg cuccot kellett cipelnem + nektek már minden nap van ugye tesi. 10.-ben is ez volt, hogy rengeteg cucc, aztán 11.-től már nem kellett annyi így én akkortól kezdtem el kézitáskát hordani, 4 éve azt hordok mindenhová. Szóval én azt tudom neked tanácsolni, hogy az elején inkább ne erőltesd vagy várd meg míg megtudod, hogy mennyi cuccot kell majd hordani és csak utána dönts. De ha mindenképpen olyat szeretnél, ami kézi táska, akkor ajánlom azokat, aminek van lecsatolható pántja. Ha elfárad a kezed csak felcsatolod, rádobod a válladra vagy átveszed rajta és mindjárt kényelmesebb.
Nekem sima oldaltáskám volt gimiben.
Volt zárható szekrényünk, és bár rohadt sok könyvünk volt, szinte egyiket sem vittem haza. A házit mindig megcsináltam szünetben vagy unalmasabb órákon, csak a tanulnivalót vittem haza, annak meg jó része a füzetemben volt, mert utáltam könyvből tanulni. Ha jól emlékszem, csak a történelem volt olyan tárgy, aminél a könyvből tanultam.
Ezen kívül volt 3 darab füzetem. Két vonalas és egy négyzethálós. Az egyik vonalasba (ez egy keményebb fedelű spirál volt, az a jó vastag fajta) vezettem az irodalmat, nyelvtant, törit, bioszt, földrajzot; a másikba (ez csak egy sima nagyalakú volt) a két nyelvet; a négyzethálósba (sima occóspirál) a matekot, fizikát, kémiát, infót.
Külön részekre osztottam a füzeteket, ha valamelyik betelt, bevetettem egy másikat.
Így egy kis oldaltáskában is elfértem a kajával, itókával együtt.
Volt olyan csajosabb osztálytársam, aki egy sima felnőttesebb válltáskával meg egy nagy gumis mappával járkált, neki ebben voltak a füzetei.
Meg persze volt olyan is, aki hátitáskával és mindig szinte mindent hazavitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!