Gimibe ilyen iskolatáska jó?
Figyelt kérdés
Ilyen vagy ehhez hasonló fazonra gondoltam, apró virágmintákkal:
Szeretném hallani a véleményeteket róla :) Jó lesz-e, meg fog felelni az elvárásnak? Tetszik nektek?
Előre is köszönöm :) 14/L
2013. aug. 21. 17:50
2/10 anonim válasza:
jaaj :D nincsenek elvárások..miért reagálja ezt mindenki túl :D ?
De amúgy nagyon tetszik a táska : D nem olyan sablon táska de mégis csinos
16/l
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Jaj, rosszul fogalmaztam. Elvárás alatt azt értem, hogy elférnek benne a könyveim, kényelmes, jó minőségű stb...
Várom a többi választ :)
2013. aug. 21. 18:09
4/10 anonim válasza:
Trendi,és ha nem minden nap ezt használod akár jövőre is kitart:)15/L
5/10 anonim válasza:
A minőséget nem tudhatjuk, de koreából van szóval úgy állj hozzá,hogyha megrendelnéd. Méretre szerintem kicsi, a képen egész nagynak látszik de csalóka lehet a babán. Főleg ha a leírt adatok valóban centiben vannak inch helyett.
6/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik de belefér egy nagyobb könyv is? 14/L
7/10 anonim válasza:
Nagyon szép, én is ilyesi szabásút akartam rendelni! :)
Csak már picit lekéstem + nincs arra pénz, amit kinéztem.
Szóval majd év közben lesz beszerezve. :D
15/l
8/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik mert olyan öreges inkább valami oldaltáska jobbat mutatna.
9/10 anonim válasza:
az oldaltáskát nem ajánlanám általában gimibe azért sok cuccot kell cipelni ami bizony oldaltáska esetében eléggé megterheli a hátat akár gerincferdülést is okozhat:/
10/10 anonim válasza:
Hát tény,hogy egészség szempontjából inkább a háti,mint a válli,csak az a kérdés,hogy el fogsz-e ebben férni.Szerintem nem,bocsi.Tényleg szép táska,de egy töriatlasz vagy egy föci tankönyv kétlem,hogy beleférne.Arról nem is beszélve,hogy el se bírná azt a min.6 kiló cuccot,amit 9.ben kell cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!