Ciki így utcára menni?
Olyan kicsi a mellem hogy úgy gondoltam melltartó nélkül veszek fel ilyesmi felsőket.Csak rossz,hogy ennyire kicsi mondjuk melltartóban se néz ki sokkal nagyobbnak.Jövőre úgy is megnagyobbítatom csak ezt a nyarat kell kibírnom.
Szerintetek vegyek inkább melltartót vagy így is jó?

szerintem ragaszd le a bimbókat! :P
"Én már eldöntöttem,hogy megcsináltatom szóval most pont nem izgat kinek tetszik és kinek nem a lényeg,hogy nekem nem tetszik és szeretném ,ha lenne mellem."
Ezt mire érted? :ooo VAN MELLED! B-s, teljesen átlag vékony lányoknál! és nem is lógós... tényleg ezt akarod? mert akkor HÜLYE VAGY! erre ennyit tudok mondani
...vagy... végül is mindegy... így majd a lufikból legalább már ránézésre meg lehet mondani rólad, hogy egy buta műpycsa vagy. CSINÁLD CSAK!! BRÁFÓ! -.-"

hagyjátok már, ha egyszer eldöntötte, ő dolga...felesleges köröket futtok csak :D ő teste, had' ba**za el :D
nekem is az a véleményem, h nem baj h nincs alatta melltartó, csak inkább vmi pántosat vegyél fel, mert ez nagyon leszorítja

Ízlésesebb melltartóval szerintem.
Amúgy meg jó melleid vannak, csak te magyarázod be, hogy nem jók, de az a lényeg, hogy érzed jobban magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!