Ciki így utcára menni?
Olyan kicsi a mellem hogy úgy gondoltam melltartó nélkül veszek fel ilyesmi felsőket.Csak rossz,hogy ennyire kicsi mondjuk melltartóban se néz ki sokkal nagyobbnak.Jövőre úgy is megnagyobbítatom csak ezt a nyarat kell kibírnom.
Szerintetek vegyek inkább melltartót vagy így is jó?

Ez így pont jó!
Nem kell nagyobb!

Nekem kisebb mellem van, mint neked, mégis bomlanak utánam a pasik (kis túlzással). Szerintem nem ez a lényeg, engem is megnéznek ilyenben, pedig baromira még ennyit se mutat, mint nálad.
De szerintem ciki így utcára menni, ez a top eléggé leszorítja a melled, nem mutat annyira jót. Meg a bimbi is kilátszik, ami nem túl igényes dolog (szerintem), de ez már privát vélemény.
nekem nincs gondom a pasizással nem ezért akarok nagyobb melleket :D én magammal nem vagyok így kibékülve és ennyi.
Egyébként itt fázok azért ilyen amúgy nem látszik ennyire

Számolj vele, hogy kevesebb embernek fogsz bejönni ha megcsináltatod a melleidet. Ami most van, azt sok csaj megirigyelné, és a pasiknak is tökéletesen megfelel. A szilikoncsöccsel viszont az a baj hogy szinte szabályos félgömb alakú, ami nem szép, és túl kemény, rossz a fogása. A megnagyobbíttatott mell soha nem fog úgy kinézni, mint egy természetesen nagy mell. A tiedet csak elrontaná.
Csak szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!