Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki így utcára menni?

Ciki így utcára menni?

Figyelt kérdés

Olyan kicsi a mellem hogy úgy gondoltam melltartó nélkül veszek fel ilyesmi felsőket.Csak rossz,hogy ennyire kicsi mondjuk melltartóban se néz ki sokkal nagyobbnak.Jövőre úgy is megnagyobbítatom csak ezt a nyarat kell kibírnom.

Szerintetek vegyek inkább melltartót vagy így is jó?

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 23. 11:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Ez neked kicsi?! Beteg vagy...és inkább vegyél melltartót, mert nèhány év, és lógni fog.
2014. jún. 23. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Ez így pont jó!

Nem kell nagyobb!

2014. jún. 23. 11:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Én már eldöntöttem,hogy megcsináltatom szóval most pont nem izgat kinek tetszik és kinek nem a lényeg,hogy nekem nem tetszik és szeretném ,ha lenne mellem.Engem amúgy nem zavar,hogy látszik most ezt úgy se fogja senki nézni mivel senki nem vágyik ilyen mellekre :D
2014. jún. 23. 11:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ciki. Húzz melltartót.
2014. jún. 23. 11:47
 15/25 anonim válasza:
Ne vegyél fel! :D Hű de jó kis csaj lehetsz te! :D
2014. jún. 23. 11:52
 16/25 anonim válasza:
Gratulálok inkább az emberi fajhoz sorolásodon fáradozhatnál nempedig a plastic női nemhez tagozódásodat művelni.
2014. jún. 23. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

Nekem kisebb mellem van, mint neked, mégis bomlanak utánam a pasik (kis túlzással). Szerintem nem ez a lényeg, engem is megnéznek ilyenben, pedig baromira még ennyit se mutat, mint nálad.

De szerintem ciki így utcára menni, ez a top eléggé leszorítja a melled, nem mutat annyira jót. Meg a bimbi is kilátszik, ami nem túl igényes dolog (szerintem), de ez már privát vélemény.

2014. jún. 23. 12:13
 18/25 A kérdező kommentje:

nekem nincs gondom a pasizással nem ezért akarok nagyobb melleket :D én magammal nem vagyok így kibékülve és ennyi.

Egyébként itt fázok azért ilyen amúgy nem látszik ennyire

2014. jún. 23. 12:46
 19/25 JeGX4 válasza:
Szerintem teljesen korrekt méretűek a melleid, melltartót csak akkor vegyél, ha neked úgy kényelmesebb.
2014. jún. 23. 12:49
 20/25 Sowilo ***** válasza:
60%

Számolj vele, hogy kevesebb embernek fogsz bejönni ha megcsináltatod a melleidet. Ami most van, azt sok csaj megirigyelné, és a pasiknak is tökéletesen megfelel. A szilikoncsöccsel viszont az a baj hogy szinte szabályos félgömb alakú, ami nem szép, és túl kemény, rossz a fogása. A megnagyobbíttatott mell soha nem fog úgy kinézni, mint egy természetesen nagy mell. A tiedet csak elrontaná.

Csak szóltam.

2014. jún. 23. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!