Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Előnyös ez a bikini? Sokat...

Előnyös ez a bikini? Sokat kellene fogynom? Milyen alakom van?

Figyelt kérdés

Igen, tudom hogy van rajtam felesleg és tenni kellene ellene, de nehéz.. Nagyon rossz a helyzet? 20/L

[link]

2014. jún. 22. 01:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem is annyira a felesleg a baj, mert 3-4kg-nél nincs több rajtad, hanem hogy egybe van a csípőd és a derekad. De ez meg már alkati kérdés.

Az alsó tényleg nem a legjobb választás, de nem vészes.

2014. júl. 3. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Hasonló alakom van nekem is :)

nincs vele semmi baj és akinek nem tetszik az alakod valószínüleg nem látott még igazi nőt! :) a sztárok/modellek se olyanok mint a tv-ben, nagy csalás az egész. Néphülyítés.:) Ha neked tetszik viseld , ha nem akkor ajánlani tudok egy magasabb vastagabb pántos bikini alsót! :) Azok karcsúsítanak, és optikailag tudsz vele csalni.:) valamint a keresztpántos bikini felső is optikai csalást nyújt! :) de szerintem semmi baj nincs az alakoddal :)

2014. júl. 14. 18:17
 23/25 anonim ***** válasza:

felállt.

képet még!

2014. júl. 18. 22:52
 24/25 anonim válasza:
ha a csípőt nem "húzza össze" az alsó, akkor még tetszene is
2014. júl. 31. 16:08
 25/25 A kérdező kommentje:
nem húzza össze, ott olyan a csípőm..:/
2014. aug. 26. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!