Mit gondoltok a Lina zseléről?
Rendeltem egy szettet, amiben 3 db Lina zselé van (fehér, clear és rózsaszín) de nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a legjobb választás...
Tapasztalatokat szeretnék, jót-rosszat!
Ezekben a zselékben nem szabad bízni, vendégen pedig sosem használnám.
Én is több márkát próbáltam korábban, de az olcsó anyag valójában sokkal drágább, mint a jó minőségű, drágább. A rosszat kifizeted, de nem tudod elhasználni, nem fizet érte senki, vagy folyton csinálhatod ingyen szabadkozva a körmöket, hogy nem tudod mi történhetett - míg a minőségi anyagokat egyszer kifizeted és minden vendéged visszajár, rendesen fizet majd a szolgáltatásért.
Én Crystal Nails-el dolgozom, nem adok alá egy forinttal sem, mert a vendégeim is ebben bíznak. A tapasztalat pedig, hogy mindig tartós körmöket készítek a CN anyagokból, nem kell garanciális javítást csinálnom, vagy szégyenkeznem a rossz minőségű munkám miatt. Nem utolsó sorban pedig nem ment el a kedvem egy életre a körmözéstől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!