Nagyon szőrös vagyok. Ez rossz?
Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi, de az is érdekelne, hogy mindez miért van. A lábam nagyon-nagyon szőrös és a seggem is. Máshol viszont szinte alig van, de ezen a két helyen elég para. Nem tudom hogy ez mennyire vonzó vagy taszító tényező egy lány szemében. Illetve a seggszőröm amúgyis zavar.
15F
Hormonok?
Engem a szőrös láb nem zavar pasin, meg a szőrös kar se, dee a s*ggszőr azért már túlzás szerintem...vagyis erősségtől is függ, de ha tényleg olyan nagyon-nagyon szőrös, akkor azzal szerintem kezdened kéne valamit...
19l
Amikor oda jutunk egy társadalomban, hogy egy férfinek szorteleniteni kell, akkor ott gond van a fejekben.
Nem, kérdező, ez teljesen normális.
Kedves kérdező!
Férfi vagy (vagyis leszel :D ), nyilvánvaló, hogy szőrösödsz. Az én párom hátsója is szőrös, és abszolút nem zavar. Az zavarna, ha szőrtelenítené. Majom egy világban élünk, ha már gáz egy pasin a szőrzet......
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!