Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőrős hát és váll nagyon rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrős hát és váll nagyon rossz?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, elég szőrös a hasam és a mellkasom. Azzal nincs is baj, de nemrég vettem észre hogy a vállam és a hátam is kezd szőrösödni.

Annyira nem vészes, de azért látszik.. Olyan 10 szál lehet 1 cm2-en.

Mit csináljak? Hagyjam így? Vagy valahogy szedessem le?

2014. jan. 15. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Te vagy az, Chewbacca? Hozd a hidrokulcsokat!!!!
2014. jan. 15. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd úgy. Férfiasabb.
2014. jan. 15. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
kedves első! mit kell bunkóskodni? szerencsétlen kérdezőnek van egy problémája, amit szeretne megoldani, de csak gúny tudsz belőle űzni.. mi értelme van ennek?
2014. jan. 15. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Első vagyok, add rá a tartalékot, Chewie!!!
2014. jan. 15. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha nagyon sok, akkor gyantáztasd. de ha csak pár szál, azzal nem kell foglalkozni.

amúgy meg a meztelencsiga beszólogatós férfiakkal nem kell törődni.

2014. jan. 15. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Én bizony tetőtől talpig szőrös vagyok, egy igazi Wookie! Csak wookie szerszámölvem nincs, mint Chewie-nak. :(

Viszont én is magas vagyok és én is tudok morogni. Na, kellek valakinek? :3

2014. jan. 15. 22:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Annyira nem adtok hasznos válaszokat :D

2. és 5.-nek köszönöm :)

2014. jan. 15. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
gyanta. kozmetikus megcsinálja, nyugi :D
2014. jan. 15. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon szőrös a felsőtestem,én borotválom.
2014. jan. 16. 06:12
 10/10 anonim válasza:

Kár hogy nincs ilyenről mai dátummal igy ide tudok irni, én is igy vagyok és x idő után leborotválva is látszanak pontokba hol van a szőr és ilyen borostás szúrós, fénybe közelről látszik de persze jobb mint az 5 centis, de igy nagyon feltűnik, hogy amúgy full szőr lennék ha nem tolom le. Erre nem tudom mi a megoldás.

Valamint ne hidjen senki ennek az " így férfias" szövegnek, senkinek sem tetszik és csak megbámulnak nevetnek vagy ha párod lesz akkor rajta is látni fogod, hogy nem tetszik neki csak nem akar megbántani. Szóval ha férfias ha nem, de inkább szedd le. Ami még belefér a tapasztalataim alapján az egy kis mellkas szőrzet. De full medveként nehéz csak ott meghagyni mert nagyon elfog ütni és hülyén néz ki, azzal szembe mint akinek eredetileg csak ott szőrős és máshol nem

máj. 9. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!