Melyik a jobb stílus YOLO vagy SWAG?
2014. jún. 19. 15:00
21/29 anonim válasza:
Ha az egyik ismerősöddel titokban melegek vagytok, akkor SWAG (szveg)
23/29 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz, köszi a válaszokat!
2014. jún. 21. 15:08
24/29 anonim válasza:
A SWAG jelentese,mint fonev:
SWAG=Secretly We Are Gay: Titokban melegek vagyunk
xD most talaltam a neten
25/29 anonim válasza:
A YOLO, és a SWAG nem egy stílus... kb olyan, mintha a mizu t stílusnak mondanád, vagy a WTF-ot. Egyébként az első kép nem tudom, hogy jött, de nem tartozik azok közé a kisfiúk közé, akik általában a swag kifejezést szokták használni.
27/29 anonim válasza:
én őszintén szólva nagyon sokáig nem ismertek ezeket a "stílusokat" volt amikor pávának hívtak mert ülepes gatyában mászkáltam (hol ott még jóval mielőtt bejött volna divatba én már hordtam) aztán hívtak "swag" meg "yolo"nak mert ilyesmi stílusban öltöztem, de az volt az érdekes, hogy nekem mindig is ez volt az ízlés világom, de most, hogy ez divatba jött én is "tömeg" ember lettem :/
29/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!